Konu: Shadrias Flonda - aimbot  (Okunma sayısı 355 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2024 20:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shadrias Flonda @Galara
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kieran Gardner @Timodi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde iki kişiyle tartıştık, sonrasında idlewooda kaçıp Shadrias adlı arkadaşlarını aldılar, Shadrias AK-47 ile drive bya kalktı, beni ve Kieran'ı iki saniye içerisinde aynı anda düşürdü, aimbot olduğundan şüpheleniyoruz

Kanıtlar: GösterGizle

20. saniyede dikkatli bakarsanız benim ve Kieran'ın canı aynı anda gitmeye başlıyor ve çok hızlı bir şekilde düşüyoruz

burada benim harlarlar kısmım, görüldüğü üzere 00:58:25'te sıkmaya başlayıp 00:58:28 bitiriyor

burada Kieran'ın hasarları 00:58:24'te başlayıp 00:58:28'de bitiriyor

Ek açıklamalar(varsa):yukarıda yazdığım gibi 2-3 saniye içerisinde ikimizi birden düşürmesi bize hile gibi geldi, yöneticiler gereken kararı verirler.
« Son Düzenleme: 05.11.2024 20:44 et yiyen çiçek »

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 05.11.2024 20:42
silent var

#2 - 05.11.2024 20:43
@sukutt ve @Timodi çalıştıkları için konuyu benden açmamı rica ettiler, şikayetin geri kalanında ben olmayacağım arkadaşlarım gerekli şeyleri yazarlar zaten.

#3 - 05.11.2024 20:55
@sukutt ve @Timodi çalıştıkları için konuyu benden açmamı rica ettiler, şikayetin geri kalanında ben olmayacağım arkadaşlarım gerekli şeyleri yazarlar zaten.
Arkadaşımın dediği gibi şikayeti ondan açmasını istedim fazla vakit ayıramıyorum oyuna. Konuya gelecek olursak akli arkadaş sadece bir ak ile biz sabit değil ve arabayla kaçarken ikimizi 3 saniye içinde öldürmesi ve hiç mermi kaçırmaması bana garip geldi gerisini adminlerin görüşü iyi roller

#4 - 05.11.2024 22:45
Selamlar

Aimbot kullanımı söz konusu olsaydı sadece sürücüye kilitlenirdim, aracınızla yokuşa çıkmış yavaşlamızsınız hemen dibinizde biz varız ve drive by'da mermi sekmiyor, + olarak crosshair'imin tam içindesiniz mermi kaçırmam için kötürüm falan olmam gerekiyor, db sırasında hem sürücüye hem yolcuya sıkıyorum, AK'de seri sıkan bir silah zaten 3-4 saniyede düşmeniz gayet normal.

Troll yaptığınız için vurduk ve 2 tane troll için aimbot açıp kendimi riske atacak değilim.

Savunmam bu kadar, değerli yetkililerimiz inceleyip en doğru kararı verecektir iyi günler diliyorum.

#5 - 05.11.2024 22:52
troll yapmak mı? bunu böyle yorumluyorsan vay halimize. peki bunu nasıl yorumlarsın; sana biri laf atıyor, onları mahallene çekip silah alıyorsun, onları bütün mapte takip edip ilk yakaladığın yerde tarıyorsun. bunu ne olarak yorumlarsın merak ettim?

asıl konuya gelelim, can düşüşlerine bakarsan bir şüphe duymamız normal, şikayet açan arkadaşıma teşekkür ederim.

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#6 - 05.11.2024 23:47
arabaya gelen mermi de adamlara isabet ediyor, silent koklenmis

#7 - 25.11.2024 13:07
20 gün oldu @Justice

#8 - 07.12.2024 17:57
32 gün oldu @Justice

#9 - 08.12.2024 18:59
Merhaba, aimbot şüphesi için örnek bir video. Fakat aimbot için yetersiz kanıt olarak değerlendirilecek, sebeplerini açıklayacağım.

Karakterler arabada otururken /hasarlarda bütün vuruşların kafa gitmesi normal, bu konuda /hasarlar konusunda ki kafa vuruşları büyük bir kanıt değeri taşımıyor, fakat mermilerin kafaya gitme anı biraz şüphelendirici.  Videonun 00:24'üncü saniyesinde Sabre, tekrar yola çıktığında. İlk hedef olan Kieran'a sıkılırken, aim canı azaltıldığı için sürücüye de dönüyor, karakterlerin yan yana olduğundan dolayı hitboxları çok yakın. Aimbot aktif haldeyken bu kadar legit bir halde diğer karaktere geçme konusunda bazı takılmalar yaşanırdı fakat video kaydında görülen, mouse çevirerek diğer tarafa kaydırılıyor ve sürücüye de ateş ediliyor.

Şüpheler ve çelişkiler bu yönde birbirini nötrlediği için, varsayım üzerinden şikayet sonuçlandıramayız. Yetersiz Kanıt sebebiyle şikayet kapatıldı.