Bu DM 05.11.2024 Tarihinde yapıldı, senin fotoğrafların altı gün önceki rol karesi, böyle bir rol yapmak istiyorsanız FM'den onaylı izin almanız gerekiyor. Ve gün içerisinde olmak zorunda diye biliyorum yalan olmasın, ama yinede FM onaylı olması zorunda. GBİ'da böyle bir rol sergilenemez maalesef heleki senin videoda departman önünde silahla o rahat yürüyüşlerin... R20 olup olmaman ayrıca beni ilgilendirmiyor, kusura bakma ama Luca Valachi'ye siren yaktığımızda.. Ki yaktım... Senin gibi rol sergilemiyor tabikide benim üstüme değil senin rolünü sorgulamak... Ancak onun yerine bir departman üyesi ile arkadaşlık kurup, muhabbetinizi ilerletip düzgünce rolünü silahsız ve kural ihlali yapmadan sergileyebilirdin. Vitelli Ancelotti karakterinin bir çok memura ateş etme gibi bir suçu var, ancak biz böyle rollere kalkışmıyoruz. Hadi ss leri geçerli sayalım mesela. Yani geçersiz ama yinede sayıyorum, İtalyan olan birisi bir suç işlediğinde gidip biz her italyanı tutup aramıyoruz, ya da ateş açmıyoruz... Kısaca rol kuralı ihlalini gerçekleştirdin, açık açık DM ve GBİ rol kuralı ihlalini yaptın. Eğer karşı bir savunma gelmeyecekse sonuçlanabilir.