Konu: 5.11.2024 Elvis Leonheart  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2024 02:02
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elvis Leonheart

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyson Deshawn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.11.2024 Saat 1.50 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ, NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde durduk yere küfür edip aracımı çalma rolü yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalı, yetersiz oyuncu profili gerçekten.

[/div]

#1 - 05.11.2024 02:06
SS'Te görüldüğü gibi, Önceden tartışma yaşıyoruz ve aracını çalma rolu yapıyoprum gayet açık bir şekilde. Rolumu sergiliyorum. Kişi aracın ustunde Car surfing yapıyor çalarken GBİ Da değildi aracın ustunden inmediğinden dolayı, Orada ss alıyor rol oncesinin ss'i yok arkadaşta ilerde ss almış SS te rolun onceden oldugu zaten gorulmekte. akıllı zannedenlerden arkadaş.

#2 - 05.11.2024 02:13
https://imgyukle.com/i/COgnEx Burdada zateb CS yaptığı belli olmakta /b bölüyor hem. Bakın görüyorsunuz hala aracın üstünde kişi yani aracın ustunde geziyor oralarda ss almış.

#3 - 05.11.2024 02:14
Yukarıdaki konuşma olurkenki rolude atarsan zaten birbirimize agresif rol sergilediğimiz gözükür.

#4 - 05.11.2024 02:26
SS'Te görüldüğü gibi, Önceden tartışma yaşıyoruz ve aracını çalma rolu yapıyoprum gayet açık bir şekilde. Rolumu sergiliyorum. Kişi aracın ustunde Car surfing yapıyor çalarken GBİ Da değildi aracın ustunden inmediğinden dolayı, Orada ss alıyor rol oncesinin ss'i yok arkadaşta ilerde ss almış SS te rolun onceden oldugu zaten gorulmekte. akıllı zannedenlerden arkadaş.
GBİ değildi dediğin yer market caddesi, Vice Mall önü, öncesinde de sana karşı hiçbir agresif rol sergilemedim, troll yapmak için boş rol yaptın.
Aktif bi' rol sergilemediğin için /b bölüp seni uyardım, üzerine rapor da attım. Sen akıllamayınca şikayet açtım

#5 - 05.11.2024 02:32

Şahısın iddia ettiği agresif rol, küfür eden tanıdık bi' isim ama...  :-\

#6 - 05.11.2024 02:44
Dahada üstünü atsana dostum, bir ustunu rolun başlangıcını neden atmıyorsun?

#7 - 05.11.2024 02:47
Ne olursa olsun, Yeterli kanıtların yok dostum.

#8 - 05.11.2024 12:07
Araç boşken CJ rollerine girebilirsiniz fakat araba doluyken, üstüne üstlük güvenli bölge içerisindeyken bu tarz rollere girişmemelisiniz, karakter Car Jacking kapsamında cezalandırılacak.