Konu: Lena Pavlova- Keshaun Carnage - Marshal Luzy / İade-talep.  (Okunma sayısı 669 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.11.2024 01:24
İyi forumlar, ben olaya baştan sona dahil olan S.W.A.T birimindeki bir polisim. David Scofield, bize gelip il-legal bir kişiyi şikayet ediyorsun. Olay bölgesine gittiğimizde adamı durduruyoruz ve üstünü arıyoruz, kendisi aranıyormuş Keshaun isimli karakter. Ancak gözümüzden kaçmış o anda, zaten aynı dakikalar içerisinde kişiyi yakalıyoruz tekrardan. Ve daha sonrasında bize maske takmadan gelip ihbarlar savurduğun skin, ayrıca Deagle ile ateş ettiğin skin ile gelip maskeli birisine ateş ediyorsun. Bizde sana ateş açıyoruz, tabikide kaçmayı başardın Bunny Hop yaparak. Ancak BOLO kaydı dediğimiz bir terim var, senin eşgalin ve araç plakan, modelin vesaire her şeyi verildi. Olay bölgesine ECHO geldi zaten seni çevirecekti üstüne üstlük Keshaun karakteri; "Bullet'te Deagle vardı ama?!" diyerek bağırdı, çevirildin ve "KOD0" bölgesi olduğu için HR olarak adlandırıyoruz suçluları vesaire, kaçtığın için şahısa ateş etmek yerine tekerine ateş edilmiş, doğru bir hareketti. Ve  patlak lastiğini görünce bende ateş açıyorum, aracın bozuluyor tekrar Bunny Hop yaparak kaçmaya çalışıyorsun ancak etkisiz hale getiriliyorsun. Ve zaten kodeslerde bana; "İşine yarayacak bilgiler vereceğim." deyip bütün oradaki ateş eden kim var kim yok aracına kadar bana bilgisini veriyorsun. Kısacası iade talebini geri çekebilirsin, ateş açıyorsun ve polis seni vurduğunda bunların olacağını bilmeniz gerekmekte. İstenilen her yerin kanıtını atabilirim, bir sorun bulunmuyor. Ve şahsen kişilerin bir çok il-legal kuralı ihlali yaptığını düşünüyorum. Deagle markalı silah sebepsiz yere alınmadı.   Diyeceklerim bu kadar, hepinize iyi forumlar ve roller dilerim. Gerekli kanıtları istenildiği zaman sunabilirim.

İddia ettiğin skinlerin görselini/kanıtlarını buraya atarak karşılaştırabilirsin. Yukarıdaki görseller de ve video da skinler ap ayrı. Buna göre rolünü şekillendirdiysen sende meta yapmış bulunuyorsun doğal olarak.. Ek olarak Kod-0 geçeli çok oluyor. Herhangi bir olay yok. İhbar üzerine aynı bölgeye geri gelmişsiniz bu kadar. Hiçbir sebep yokken sırf duvardaki zanlı onda deagle var dedi diye kimsenin kimseyi arama hakkı yoktur. Metro birimi bile böyle bir şeye kalkışmazken vahiy mi iniyor tam olarak bunu öğrenebilir miyim?

#11 - 05.11.2024 12:16
İade talebi diye bir şey yok. Biz zaten oraya bir silahlı çatışma var diye geliyoruz ve bölgede ikinizden başkası yok. Bu diğer kişide silah çıkıyor ve diğeri de seni ispiyonluyor, bende sana araçtan inmen gerektiğini ve bir kontrol olacağını söylüyorum. Bu durumda sende kaçıyorsun, tehlikeli olduğun için arabana sıkılıyor ve ardından sende araçtan inip Tavşan gibi Bunny yapıp, kaçıyorsun. Bizde seni yakalıyoruz ardından üzerinden silah çıkıyor, sende IC de bizimle dalga geçiyor, "Boş" muhammet yapıyorsun, bizde sana karşılık vermeyince kışkırtmaya başlıyorsun ve ardından seni IC de hapise atıyoruz. Sen burada her hangi bir iade talep edemezsin.

#12 - 05.11.2024 12:21
Kişi bizden Bunny yaparak kaçmaya çalıştığı için kişiye Bunny Jumping üzerinden işlem uygulanmasını istiyorum.
Sen video kaydetmişsin ama kendi amaçların için videonu kırpıp durmuşsun. Düzgün bir şekilde videonu yüklemeni istiyorum, kendini haklı göstermek için videonun yarısından çoğunu kırpmışsın.

#13 - 05.11.2024 12:29
PD ekibi olarak her hangi bir META-MIX veyahut her hangi bir sunucu kuralını ihlal etmedik, buna dair her hangi bir kanıt yok.
Bizi şikayet eden kişinin de kendini haklı göstermek için kendi videosunun bir çok yerini kırpmış ve ardından buraya yüklemiş, yönetici kandırmaya giriyor. Kendi aleyhine bir çok suçu işlemiş ama adminleri kandırıp, bizi ve diğer şahısı hapise attırmak istiyor. Bu yaptığın ilk öncelikle hiç etik bir davranış değil, her hangi bir yönetici kandırmak ban sebebidir. Videonun tamamını yüklemediğin sürece bu yaptığın şey yönetici kandırmaya giriyor dostum bilgin olsun. Editlenmiş videoların hiç birisi bir şikayet üzerinde kullanılmaz.

#14 - 05.11.2024 17:57
PD ekibi olarak her hangi bir META-MIX veyahut her hangi bir sunucu kuralını ihlal etmedik, buna dair her hangi bir kanıt yok.
Bizi şikayet eden kişinin de kendini haklı göstermek için kendi videosunun bir çok yerini kırpmış ve ardından buraya yüklemiş, yönetici kandırmaya giriyor. Kendi aleyhine bir çok suçu işlemiş ama adminleri kandırıp, bizi ve diğer şahısı hapise attırmak istiyor. Bu yaptığın ilk öncelikle hiç etik bir davranış değil, her hangi bir yönetici kandırmak ban sebebidir. Videonun tamamını yüklemediğin sürece bu yaptığın şey yönetici kandırmaya giriyor dostum bilgin olsun. Editlenmiş videoların hiç birisi bir şikayet üzerinde kullanılmaz.
Videonun neresini atmam gerektiğine ben karar veriyorum, tamamı yerine gerekli gördüğüm kısımları attım. Diğeri doğrudan İhbar şüphelisi. Bölgede veya da ihbar da doğrudan benim adım geçmiyor.  Olayı ise başından görsel ve video ile anlattım. Yönetici kandırmak ile ise bir alakası yok. Kimseyi ise şikayet ettiği yok karakterin. Fark ettiğin veya da muhtemelen kontrol ettiğin üzere karakterin iki ayrı turismosu var. Eminim herhangi birisi aktif olsaydı sırf bu yüzden de "Siyah turismo, zanlı aracı" gibisinden işlem uygulamaya kalkmanız bana göre de etik olmayacaktı. Diğerinin üzerinden deagle çıktı diye BOLO kaydında veya da ihbarda geçmeyen bir kişinin üzerini durduk yere aramak hiç ama hiç etik değildir ona bakarsan. Sonuçlanabilir. Ekstra bilgi, o bölge aktif bir rol ortamı olsaydı aynı "mantık" çerçevesi içinde ortamdaki herkesi "sırf sen şüpheli buldun" diye arayacak mıydın yetkisiz?
« Son Düzenleme: 05.11.2024 18:00 spyixgod »

#15 - 05.11.2024 23:14
https://streamable.com/p094ni    Buyur, Deagle ile ateş ettiğin an ve kaçtığın an sonraki 43 dakikada da bu rol dönüyor.

#16 - 05.11.2024 23:18
https://streamable.com/p094ni    Buyur, Deagle ile ateş ettiğin an ve kaçtığın an sonraki 43 dakikada da bu rol dönüyor.

Görüldüğü üzere kişinin Lux plakalı siyah Bullet'i gözüküyor, arkada durup maskesini takmış... Ve bize ihbar için geldiği anda var, aynı zamanda dedektifi yukarıda bulunan yüksek bir yere koyup telefondan Pamela adlı karaktere bilgi akışı sağladı.

#17 - 06.11.2024 12:56

Bu videoda skinin, aracın her şeyin net bir şekilde gözüküyor.

#18 - 06.11.2024 18:33
Çatışma esnasında kullanılan skin;

Sonrasında kullandığım skin;

Meta yaptığını ise az önce kendin belirtmiş oldun sürekli skinini gördük vs diyerek.
Ekstra olarak 40 dakika geçtiğini belirtiyorsun ama hala kod-0 bölgesi bahanesini sürdürüyorsun?

Bullet markalı aracı incelediğine dair, plakasına bakıp bakmadığına dair bir kanıt atmaya ne dersin? Bu sayede meta yapıp yapmadığını daha net anlarız. BOLO kaydı bulunuyor dedi David, BOLO kaydında bakalım ben mi geçiyorum?

#19 - 13.12.2024 14:22
@spyixgod Bütün kanıtları hizliresim üzerinden yenileyin.