Konu: Lena Pavlova- Keshaun Carnage - Marshal Luzy / İade-talep.  (Okunma sayısı 670 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2024 18:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lena Pavlova- Keshaun Carnage - Marshal Luzy
@dossx @yenilmez @CCarnage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve görsellerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Merhabalar, öncelikle kanıtları baz alarak herhangi bir yorumda bulunmak yerine yapılan ihlali göz önünde bulundurursanız sevinirim, Şikayet İade talep-VCPD şikayetidir. Oyuncu şikayetlerine açıldı fakat konuyu duruma göre VCPD şikayetleri kısmına taşıyabilirsiniz.

Olayın başından başlamak gerekirse Marshall karakterini sivil bir karakter olmasına rağmen (bunu sonradan, forumdan baktığımızda öğreniyoruz) Temple benzinliğin arkasında maskeli bir şekilde karakterime ateş açıyor. İlk o sıktığından dolayı karakterim ise belindeki silahına davranarak karşılık veriyor ve ona ateş ediyor. Ardından Metro birimi gelip maskeli karakterime ateş açıyor ve neyseki Lux_Hermena karakteri maskeli ve farklı bir kıyafet ile olay yerinden uzaklaşıyor. Ardından doğrudan yakalanmadığı için kıyafetini değişip maskesini çıkartıyorum. Yine temple benzinliğinde bize sıkan Marshal Luzy'nin arkadaşı olan Keshaun Cargane'ye rastlıyorum ve ona diyalog olarak "Sen şu aptalın arkadaşı değil misin?" diyorum. Ardından bölgeye bir ekip aracı geliyor ve "SADECE KESHAUN'A" duvara yaslanmasını talep ediyor.

Olay yerine sonradan metro birimi gelip olağan duruma katılıyorlar. Ardından Lux karakterine dair hiçbir şüphe, ihbar veya da bir dur talebi bulunmazken Bullet olaya dahil olup Olaydaki başrol Lena karakteri Lux karakterini bir hedef olarak görüyor ve davranışları çok bariz şekilde değişmeye başlıyor. Bir dakika geçmeden diyalog esnasında megafon verip partneri bile bu tarz bir hareket sergilememişken nedense Lena Pavlova karakteri "bence" meta yaparak silahımın olduğunu bildiğinden böyle bir role sürüklüyor karakterimi. Ortada herhangi resmi bir ihbar, durum veya da dur ikazı bulunmazken Lena Pavlova karakteri bu işe girişip Motoru kapat şeklinde ithamlarda bulunuyor. Ardından Lux karakteri "Ne sebeple durduruyorsun" dediğinde yanıt olarak duvardaki suçlu adamın bana karşı "sende deagle olduğunu söylediği için" şeklinde bir yanıt alıyorum. Gerçekten hiçbir şey yokken durduk yere..
Spoiler: GösterGizle

Duvarda yaslanan bir zanlı başka birisine "bok" atıyor ve bunun için mi benim silahım gidiyor? Ortada bir meta olduğunu düşünüyorum. Çünkü Lux karakterini hiçbir şekilde silahlı gören bir karakter bulunmuyor. Buna rağmen gökten vahiy inmiş gibi hareket sergilenmesi bu şüpheye düşürüyor karşı tarafı. Komik gelecek fakat Lux karakteri jaile atıldıktan sonra Keanus karakteri kasıtlı bir şey yapmış gibi pm üzerinden bu cevabı veriyor..
Spoiler: GösterGizle

Polisler ise öğrendiğime göre ihbar üzerine oraya gelmiş zaten, Video da gözüken polis karakterler bunu doğrular zaten. İhbar içeriğinde benim karakterim bulunmazken yapılan bu hatalı işlemi de göz arda etmezseniz sevinirim.

Video kayıtlarını kesit şeklinde paylaşacağım. Yazıyı dikkatlice okuduysanız video kaydını seyrettiğinizde tam olarak olayları bağdaştırabilirsiniz. Eğer "suçsuz, haksız yere yapılan bir işlem" olduğuna dair yanıt verilirse Deagle markalı silah için iade talebinde bulunmayı ve yapılan bu denli hatalı rol üzerine, hatayı sergileyen kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

https://streamable.com/tyqskj

Ek açıklamalar(varsa): Şunu da belirtmek isterim. İllegal kural ihlali sergileyen Marshall Luzy karakteri "illegal kural ihlali" sebebiyle cezalandırılacaktı ve sivil bir karakterin AK-deagle ile gezmesi ne kadar mantıklı bu tartışılır. İncelenirse sevinirim. Şikayet linkini buraya bırakıyorum. Yediği ceza sonucu gerekirse alınan karar ile rolün silinmesi ve iade kararı verilirse de iadenin yapılmasını arz ederim.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=165254.0

#1 - 04.11.2024 18:36
Bana sıkmaya başlayan arkadaş kendisi , memurlar gelince onlarada sıkıyor , evet ben bilmediğim bi kural yüzünden hapise girdim silahımın olması normal değilmiş vs vs ama bu olayı başlatan sendin.

Sırf bana sıktın diye benim silahım olmasından dolayı iade alamazsın , öyle.

#2 - 04.11.2024 18:37

#3 - 04.11.2024 18:39
Bana sıkmaya başlayan arkadaş kendisi , memurlar gelince onlarada sıkıyor , evet ben bilmediğim bi kural yüzünden hapise girdim silahımın olması normal değilmiş vs vs ama bu olayı başlatan sendin.

Sırf bana sıktın diye benim silahım olmasından dolayı iade alamazsın , öyle.
İlk Marshall karakteri benim karakterime ateş açtı, iki metin yazmakla değil kanıt sunmakla ilgilen ilk önce. Şikayetin altını boş yorumlarla doldurmak yerine tek seferde alıntılayıp kanıtlarınla bir savunma yazmanı öneririm sana.

#4 - 04.11.2024 21:12
İllegal bir rol yaptığımı düşünmüyorum, polise sığınmam gayet doğal, sende deagle ile sıktın ya bana, ordan biliyor olabilirim. Benim yaptığım illegal bir rol olduğunu düşünmüyorum, karakterim sivil.

#5 - 04.11.2024 21:12
Bu düpedüz admin kandırma kardeşim , orada bana sıktığın yeri bile kırpmışsın , olayın öncesinde inip sıktığınıda göster , sen başlatıyorsun.

#6 - 04.11.2024 21:18
Ayrıca attığın sslerde "Acilen gel ki işine yarasın vereceğim bilgi." yazıp Cripsin_Weatherson adlı karakteri Luzy'nin aracına götürerek aracı çektirmeye çalışıyorsun.

#7 - 04.11.2024 22:26
Bu düpedüz admin kandırma kardeşim , orada bana sıktığın yeri bile kırpmışsın , olayın öncesinde inip sıktığınıda göster , sen başlatıyorsun.
Sana senden önce sıktığıma dair bir kanıt bırakabilirsin. Zaten sivil kural ihlalinden cezalandırılacaksın? Neyin hala savunması bu? İki metin yazıp geçiyorsunuz. Troll hareketler sergilemenin bir anlamı yok. Kanıtın yoksa boşa laf kalabağına da gerek yok. Kesmişsin diyip duruyorsun? Her dakika video almak zorunda değilim. Bana sıktığına dair bir kanıt attım ortaya. Madem sana senden önce sıktım bunu kanıtını atarak benim şikayetimi çürütebilirsin. Sonuçlanabilir eğer bir savunma gelmeyecekse.

#8 - 05.11.2024 00:58
İyi forumlar, ben olaya baştan sona dahil olan S.W.A.T birimindeki bir polisim. David Scofield, bize gelip il-legal bir kişiyi şikayet ediyorsun. Olay bölgesine gittiğimizde adamı durduruyoruz ve üstünü arıyoruz, kendisi aranıyormuş Keshaun isimli karakter. Ancak gözümüzden kaçmış o anda, zaten aynı dakikalar içerisinde kişiyi yakalıyoruz tekrardan. Ve daha sonrasında bize maske takmadan gelip ihbarlar savurduğun skin, ayrıca Deagle ile ateş ettiğin skin ile gelip maskeli birisine ateş ediyorsun. Bizde sana ateş açıyoruz, tabikide kaçmayı başardın Bunny Hop yaparak. Ancak BOLO kaydı dediğimiz bir terim var, senin eşgalin ve araç plakan, modelin vesaire her şeyi verildi. Olay bölgesine ECHO geldi zaten seni çevirecekti üstüne üstlük Keshaun karakteri; "Bullet'te Deagle vardı ama?!" diyerek bağırdı, çevirildin ve "KOD0" bölgesi olduğu için HR olarak adlandırıyoruz suçluları vesaire, kaçtığın için şahısa ateş etmek yerine tekerine ateş edilmiş, doğru bir hareketti. Ve  patlak lastiğini görünce bende ateş açıyorum, aracın bozuluyor tekrar Bunny Hop yaparak kaçmaya çalışıyorsun ancak etkisiz hale getiriliyorsun. Ve zaten kodeslerde bana; "İşine yarayacak bilgiler vereceğim." deyip bütün oradaki ateş eden kim var kim yok aracına kadar bana bilgisini veriyorsun. Kısacası iade talebini geri çekebilirsin, ateş açıyorsun ve polis seni vurduğunda bunların olacağını bilmeniz gerekmekte. İstenilen her yerin kanıtını atabilirim, bir sorun bulunmuyor. Ve şahsen kişilerin bir çok il-legal kuralı ihlali yaptığını düşünüyorum. Deagle markalı silah sebepsiz yere alınmadı.   Diyeceklerim bu kadar, hepinize iyi forumlar ve roller dilerim. Gerekli kanıtları istenildiği zaman sunabilirim.

#9 - 05.11.2024 01:18
İade talebi rededilmelidir. Herhangi bir meta, mix durumu bulunmamaktadır.