İyi forumlar, ben olaya baştan sona dahil olan S.W.A.T birimindeki bir polisim. David Scofield, bize gelip il-legal bir kişiyi şikayet ediyorsun. Olay bölgesine gittiğimizde adamı durduruyoruz ve üstünü arıyoruz, kendisi aranıyormuş Keshaun isimli karakter. Ancak gözümüzden kaçmış o anda, zaten aynı dakikalar içerisinde kişiyi yakalıyoruz tekrardan. Ve daha sonrasında bize maske takmadan gelip ihbarlar savurduğun skin, ayrıca Deagle ile ateş ettiğin skin ile gelip maskeli birisine ateş ediyorsun. Bizde sana ateş açıyoruz, tabikide kaçmayı başardın Bunny Hop yaparak. Ancak BOLO kaydı dediğimiz bir terim var, senin eşgalin ve araç plakan, modelin vesaire her şeyi verildi. Olay bölgesine ECHO geldi zaten seni çevirecekti üstüne üstlük Keshaun karakteri; "Bullet'te Deagle vardı ama?!" diyerek bağırdı, çevirildin ve "KOD0" bölgesi olduğu için HR olarak adlandırıyoruz suçluları vesaire, kaçtığın için şahısa ateş etmek yerine tekerine ateş edilmiş, doğru bir hareketti. Ve patlak lastiğini görünce bende ateş açıyorum, aracın bozuluyor tekrar Bunny Hop yaparak kaçmaya çalışıyorsun ancak etkisiz hale getiriliyorsun. Ve zaten kodeslerde bana; "İşine yarayacak bilgiler vereceğim." deyip bütün oradaki ateş eden kim var kim yok aracına kadar bana bilgisini veriyorsun. Kısacası iade talebini geri çekebilirsin, ateş açıyorsun ve polis seni vurduğunda bunların olacağını bilmeniz gerekmekte. İstenilen her yerin kanıtını atabilirim, bir sorun bulunmuyor. Ve şahsen kişilerin bir çok il-legal kuralı ihlali yaptığını düşünüyorum. Deagle markalı silah sebepsiz yere alınmadı. Diyeceklerim bu kadar, hepinize iyi forumlar ve roller dilerim. Gerekli kanıtları istenildiği zaman sunabilirim.