Konu: [4.11.2024 - Marshal Luzy] İllegal kural ihlali.  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2024 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshal_Luzy @yenilmez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lux_Hermena @spyixgod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir illegal birlikte olmadan silah kullanmak, ateş açmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs herhangi bir birlikte olmamasına rağmen silah kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bana hasar verdiğine dair kanıt;
Saat 00:28 Tarih 04.11.2024 iken şahısın hâlâ bir birlikte olmadığını gösteren kanıt;

Ek açıklamalar(varsa): Mümkün olan en ağır cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 04.11.2024 00:55 TheFathiox »

#1 - 04.11.2024 00:37
Sende sivilsin ama araba çalıyorsun heeeeee

#2 - 04.11.2024 00:40
Benim şikayet ettiğim konu, sivil olarak silah kullanıyor olması. Konuyu başka yerlere çekmeyiniz. Ayrıca şikayete dahil bile değilsiniz, lütfen savunma şikayet kime açıldı ise ondan gelsin.

#3 - 04.11.2024 00:44
Benim şikayet ettiğim konu, sivil olarak silah kullanıyor olması. Konuyu başka yerlere çekmeyiniz. Ayrıca şikayete dahil bile değilsiniz, lütfen savunma şikayet kime açıldı ise ondan gelsin.

Sende illegal kural ihlali yapmışsın, illegal bir birlikte değilsin ama illegal role girişerek arabayı çalıyorsunuz, sonra memurlara gidip "Zanlının aracı burada!" diye belirtiyorsunuz, aracı çalınan adam ne yapacak "Lütfen yapmayın hanımefendi!" mi diyecek?

#4 - 04.11.2024 00:47
Kral ben öyle bi kural göremedim açıkcası , yine oyun kurallarına bakındım yok yani.

Ha yinede savunma yazayım benim birlik tanıtımım var onaylandı müsait bi vakitte son işlemleri yapıp birliğime davet edecekler , yani illegal bir karakterim.

Kanıt : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=165150.0

#5 - 04.11.2024 00:54

Sende illegal kural ihlali yapmışsın, illegal bir birlikte değilsin ama illegal role girişerek arabayı çalıyorsunuz, sonra memurlara gidip "Zanlının aracı burada!" diye belirtiyorsunuz, aracı çalınan adam ne yapacak "Lütfen yapmayın hanımefendi!" mi diyecek?

Bir kişinin sivil olarak araç çalması illegal kural ihlali değil, ancak silah kullanması illegal kural ihlali. Ayrıca ben memurlara gidip "Zanlının aracı burada!" diye bir belirtme yapmadım. Dediğim gibi, şikayete dahil değilsin. Daha fazla laf kalabalığı yapmayın lütfen, şikayet edilen kişi yapsın savunmayı.

#6 - 04.11.2024 00:56
Kral ben öyle bi kural göremedim açıkcası , yine oyun kurallarına bakındım yok yani.

Ha yinede savunma yazayım benim birlik tanıtımım var onaylandı müsait bi vakitte son işlemleri yapıp birliğime davet edecekler , yani illegal bir karakterim.

Şahitliğimi onaylıyorum, aktif rolde q da onaylanan birlik tanıtımı kuralları arasında mı?

#7 - 04.11.2024 00:58

Attığın linke girdiğimde böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum;

Birlik başvurunuz var fakat onaylanılmış değil, ayrıca şu kuralı bırakacağım;

Birlik tanıtımı onaylanmayan oyuncu grupları tanıtımları onaylanana kadar sistemsel birlik açmamalı ve illegal rol yapmamalıdır. Bu sebep yüzünden ceza alabilirsiniz.

#8 - 04.11.2024 01:25
Şahıs cezalandırılacak.

K&A