Konu: Juan_Munoz, Raul Fonseca (DM)  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2024 15:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @cagci Juan_Munoz @saulsadman Raul_Fonseca

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03..11.24 / 15:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Yolda yürürken maskeli şahıslar hiç bir sebep olmaksızın emote vermeden ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşlar sürekli DM atıp Retarted RP yapıp huzurumuzu kaçırıp oyundan soğutmaya çalışıyorlar. Şahısların kalıcı şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum, teşekkürler.

« Son Düzenleme: 03.11.2024 19:44 Bull£T »

#1 - 03.11.2024 15:47
Savaştayız, yaralı kural ihlali kapsamında cezalandırılmanı istiyorum. Düştüğün halde kimseye küfür edemezsin.

#2 - 03.11.2024 15:49
savaştayız

Aynen çok mantıklı açıklama. "Savaştayız" yoldan geçen adama durduk yere sıkmak için güzel bahane uyduruyorsun devam et böyle.

#3 - 03.11.2024 15:50
savaştayız

Aynen çok mantıklı açıklama. "Savaştayız" yoldan geçen adama durduk yere sıkmak için güzel bahane uyduruyorsun devam et böyle.

Emote attım, chatine düşmemiş. Ve ayrıca Ganton Park Young Gunnerz olarak sizin birliğiniz ile ve idw ile savaş esnasındayız.

#4 - 03.11.2024 15:51
savaştayız

evet

#5 - 03.11.2024 15:55
savaştayız

Emote attım, chatine düşmemiş. Ve ayrıca Ganton Park Young Gunnerz olarak sizin birliğiniz ile ve idw ile savaş esnasındayız.

@cagci bu savaş kararı kimden çıktı sizden mi? En son masa toplantısı rolünde size uyarı yapılmıştı diye düşünüyorum, bizim tarafımızdan size ateş gelmemesine rağmen siz saldırıya geçiyorsunuz.

#6 - 03.11.2024 15:56
savaştayız

@cagci bu savaş kararı kimden çıktı sizden mi? En son masa toplantısı rolünde size uyarı yapılmıştı diye düşünüyorum, bizim tarafımızdan size ateş gelmemesine rağmen siz saldırıya geçiyorsunuz.
yok

#7 - 03.11.2024 15:59
savaştayız

Alıntı
bu savaş kararı kimden çıktı sizden mi?
@Justice

#8 - 03.11.2024 16:01
savaştayız

Sabahın saat sekizinde sizin R19 karakteriniz birlik üyemize ateş ediyor kardeşim benim, düşünce şikayet açmayı bırakın artık, seni görünce sıktık IC olarak o garajda olduğunu ben ve araç da olan oyuncular da biliyor. Biz de seni boşta görünce ateş ediyoruz
Birlik üyemizin vurulduğu ss Chris_Pries karakteri tarafından;
https://hizliresim.com/p2121jd

#9 - 03.11.2024 16:07
Tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecek, şikayetin sonuçlanmasını talep ediyorum.