Konu: Efrain_Cambeiro GOD  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2024 02:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Efrain_Cambeiro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rain_Blake ve Davonte_Deo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.11.2024 01:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce yoldan geçerken binco ya giriyoruz ve girmeden önce ateş ediyorlar sonrasında bincoya giriyorlar bi arkadaşını düşürüyoruz fakat Efrain_Cambeiro yu bir türlü düşüremiyoruz  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://vimeo.com/manage/videos/1025777049

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.11.2024 03:24
Savunma gelecek.

#2 - 03.11.2024 05:00
Savunma = Uyuşturucu bugu, 11 hit yedim ama canım 200 o yüzden yani.  :-\ :-\

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#3 - 03.11.2024 05:22
Atlarken vurulayımda çok sırıtmasın diye kapatayım demiş.

https://streamable.com/kuv6es

#4 - 03.11.2024 05:23
Atlarken vurulayımda çok sırıtmasın diye kapatayım demiş.

https://streamable.com/kuv6es
QWÖLDGHLPÖQWPOLDÖPQWD*OÖASLDPÖSALPLNĞAÖXDÇŞASDŞÇQWĞŞDLÇP

Not: Arkadaşın loglarına bakılsın ayrıca, mal varlığını yan hesabına falan geçirecektir.
« Son Düzenleme: 03.11.2024 05:27 Blestfall »

#5 - 03.11.2024 10:59
BPL'in güzelmiş, savunmanı açılacak olan şikayete atarsın. 7 Hitinde 7'side düz gider mi be kardeşim.. :D :D :D :D

#6 - 03.11.2024 11:18
Daha savunma yapmadan ağlamalar başlamış, videodaki BPL'in çok güzelmiş canım benim. Akşam saatlerinde savunmamı ileteceğim.

#7 - 03.11.2024 13:43
BPL'in güzelmiş, savunmanı açılacak olan şikayete atarsın. 7 Hitinde 7'side düz gider mi be kardeşim.. :D :D :D :D

Kanka sen ne uyduruyon ya? Senin mermiler düzgün gitmiyor herhalde o yüzden bu kadar ağladın

#8 - 03.11.2024 15:14
Daha savunma yapmadan ağlamalar başlamış, videodaki BPL'in çok güzelmiş canım benim. Akşam saatlerinde savunmamı ileteceğim.
Kullanmayın kardeşim benim kullanmayın eliniz mi tutmuyor?  God ile adam düşürüp video yapmayı çok seviyorsunuz.  :garip: :'( :'(

#9 - 03.11.2024 18:55
Merhaba, hesabım inceleme altına alındı, @Justice tarafından. Videoda bariz GOD kullandığım görülüyor, pişkince bir savunma yapmak istemediğimden dolayı açık konuşacağım. Hatamı kabul ediyorum, daha önce böyle bir uyarı da almadım veya jail işlemi de görmedim. Karşı taraf GOD açtığından dolayı hırsıma yenik düştüğüm bir durum oldu, bu ihlalden dolayı pişman olduğumu ve bir daha tekrarlanmayacağının sözünü veriyorum. Son olarak bu durumu yetkili insafiyetine bırakmak istiyorum. İyi akşamlar.

@Justice