Konu: Francesco_Clemenza  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2024 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frencesco_Clemenza @furkanyilmaz6635

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Freya_Eivorson @darkangel07

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/10/2024  16.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deatmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Freya Eivorson karakteri ile beraber motor sürerken bu arkadaş beni telefondan aradı ve telefonda "bir kız sizin kulübü arıyor." dedi bende onu görürsen işyeri 1005'e gelebilir dedim. Ardından Francesco, kulübe alım var  ise bende bir düşüneyim dedi bende gelebilirsin dedim, konuşuruz dedim. Adam geldiğinde ben Freya ile roldeydim ve Freya ile role devam ederken adam yanda bizi bekliyordu. Rol bittiğinde Francesco'ya döndüm ve durup dururken birden ateş açıp beni düşürdü. Kişiyi hiçbir türlü tanımıyorum, rolde bile ilk defa görüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/fsp5ckw

Ek açıklamalar(varsa): Hayır, yok.

#1 - 28.10.2024 17:04
Liam karakteriyle aramızda bir gerginlik yaşanmıştı, Liam karakterini arıyordum. Motor sürdüğünü görünce birlikte sürüş yaptık, ardından kulübüne geldik. Kısa süre sonra Frencesco karakteri de çok geçmeden geldi, ben Liam karakteriyle konuşuyordum, benimle olan konuşma bittiğinde Franceso karakteri Liam karakteriyle silahla saldırdı. Liam karakteri ile Franceso karakterinin geçmişini bilmiyorum.

#2 - 29.10.2024 02:32
@furkanyilmaz6635 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 29.10.2024 15:20
Freya'nın onu aradığını söyledim, motoru duvara koymayın tartışmasında üslüpsüzlük yapıldı 10-12 dakikalık bir tartışma sonucu ateş açtım rol ortamına ayak uydurdum, kural dışına çıkmadım. Kanıtların daha detaylı incelenmesini diyalogların tam atılmasını istiyorum.. Şikayettede olduğu gibi 3 kişi rol yapıyorduk arkadaş bana döndüğünü rolün devam ettiğini söylemiştir.
« Son Düzenleme: 29.10.2024 15:22 furkanyilmaz6635 »

#4 - 29.10.2024 15:21
Motoru koyduğu yer yamalıların park ettiği yerdi, bende 2 defa uyardım ve sonucunda zaten kendisi de motoru çekti. Ondan sonra kişiyle diyaloğa bile girmedim. Freya ile olan tartışmama dahil olup ateş açması herhangi bir savunma değildir.

#5 - 29.10.2024 18:39
Savunma yetersiz, şahıs "Deathmatching" kapsamında cezalandırılacak.

K&A