Konu: Leonard_Green - Revazi_Charkviani - Chris_Pries - Narquise_Blake  (Okunma sayısı 223 defa)

#0 - 27.10.2024 21:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonard_Green - @Mea / Revazi_Charkviani - @ShoutVictory / Chris_Pries - @Merh0 / Narquise_Blake - @SaKi34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:50 - 20:10 / 27.10.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRP-RetartedRP-DM-METAGAMİNG-RFBL İhlalleri

Alıntı
DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

MetaGaming: Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Silah vs. eşyalar kullanılmamıştır, silah sonradan alınmıştır şahıslar'a silah ile vurduğumuzun kanıtı atılmalı. Durduk yere ateş açıldı ve alıkoyma rolü yaptılar ardından /do dan saçma şekilde kıonuşmalar gerçekleşti ve şahıslar 2. defa tekrar ateş açtı 2 dm var oyna girmesini söylüyor meta yapıyor ve yaptıkları rol normal rol değil bu nedenle retarded ve non-rp. Kendi kafalarına göre Rol'ü dellediler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
https://i.hizliresim.com/oogc19v.png - https://i.hizliresim.com/kx771i9.png - https://i.hizliresim.com/dsd4ofg.png - https://i.hizliresim.com/7b8oldc.png
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.10.2024 21:23
@Mea @ShoutVictory @Merh0 @SaKi34 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 27.10.2024 21:34
Şikayet herhangi bir açıklama yapmadan kapatılabilir, şikayet açan kişiler daha kuralları bile okumadan sunucuda rol yapıyor. MC kulübünde bulunan R20'nin yeleğini çıkartıp alıyorlar ve bunu üstelik Sivil şekilde DM atarak yapıyorlar, boş yere düşman olup yeleğini yakacağım, şöyle böyle tarzında rol yapıyorlar. Siz kimsiniz dostum? Bu şikayete hiç kimseden ileti gelmeyecek, şahsımca. Admin Razy'e gerekli soruları sorarak cevabını alabilirsiniz, bizlere bu iki rol bilgisi olmayan arkadaşın CK'larını o sundu. İyi akşamlar.

Mea

*
#3 - 27.10.2024 21:37
Kişi FM kararıyla alınan CK'yı kaldıramadığı için DM diye şikayet açmış, ortada herhangi bir DM yok.

Jeremiah'ın ardından Ferris'ede sıkıyorum, herhangi bir uyarı gelmiyor. O arkadaşında CK'sını almış olduğumu burada belli ediyorum. Sunucunun kalitesini düşürmeyin.

Mea

*
#4 - 27.10.2024 21:38

Arkadaşların başlattığı rol başlı başına bir ihlal ve sonuna kadar haksızlar. İllegal yasağı olan birliğe sivil şekilde illegal rol yapıyorlar. Ve attığım ssde görüldüğü gibide bu tarz roller yasak. Rol içerisinde de sürekli olarak ihlal yapıyor, yasak olan gizli numara rolünü kullanıyor sonrasında bir çok yola başvurarak bize numara vermemeye çalışıyor. Şikayette bizi etiketlerken utanmadınız mı acaba?
« Son Düzenleme: 27.10.2024 21:40 Mea »

Mea

*
#5 - 27.10.2024 21:43
Hiçbir kuralı kesinlikle bilmediklerine eminim, şikayetle ilgilenen admin arkadaşada özelden ss'leri yollayabilirim. Kuralları öğrendikleri zaman sürekli olarak rolün gidişatını değiştirmeye çalışıyorlar ve bunu bilinçli yapıyorlar. Sonrasında Admin Razy gereken kararı verip arkadaşların CK'sını sağlıyor. Jeremiah karakteri normalde Lola iken NC atıp alakasızmış gibi olaydan sırlıyor. Sonrasında ise Jeremiah karakteri ile beraber Ferris'i yanına alıp kulübün oraya geldiğini görüyoruz, /do'dan yeleği olup olmadığını soruyor ve cevabı aldıktan sonra IC'de; İstediğimi aldım diyip motoruna gidiyor. Sonrasında Razy tarafından CK olacağı sıra ise benim ne alakam var diyor. Role yeni katıldıysan olayları nereden biliyorsun?

Bu şikayeti sonuçlayacak adminin mantıklı düşünmesini rica ediyorum.

İsterse gerekli kanıtlarıda özelden iletirim. İyi geceler.

#6 - 27.10.2024 21:43
"Sunucunun kalitesini düşürmeyin." cümlesine takıldım real de yapılan yelek alma olayını burada yasaklı olması roleplay kavramı dışına çıkıyor asıl kaliteyi bu düşürüyor kardeşim benim sizin gibi eline deagle çekip hava atan bir kaç çocuk değiliz elham

#7 - 27.10.2024 21:44
devam tostlar

tugrullss0 dc ekleyebilir isteyen

Mea

*
#8 - 27.10.2024 21:45
"Sunucunun kalitesini düşürmeyin." cümlesine takıldım real de yapılan yelek alma olayını burada yasaklı olması roleplay kavramı dışına çıkıyor asıl kaliteyi bu düşürüyor kardeşim benim sizin gibi eline deagle çekip hava atan bir kaç çocuk değiliz elham

O zaman bu rolleri yapmadan önce kuralları okuyacaksın dostum, burada insanlar birlik açıyor ve insanlar arasında ayrı bir üstünlüğe ulaşmış oluyor. Bir oluşum, motor kulübü, sokak sahibi, mafya lideri oluyor. Kurallar olmazsa sizin gibi her sivil istediğini yapıp insanların birliklerinin kapanmasına kolay yol açsın o zaman.

Mea

*
#9 - 27.10.2024 21:47
Şahsımca herhangi bir ileti gelmeyecek ve cevap verilmeyecek, arkadaşlar istediğini yazabilir ve sunabilir. Herkeste, etiketlediğin kişilerde, yaptığınız hatalı rolün başı olan motor kulübünün R-20'sinde bile gerekli savunmalar ve ss'ler var. Admin arkadaş isterse özelden iletirim. İsmi geçen Jeremiah karakteri şu anda bu isimle bir motorcu birliği açmış ve biraz daha devam ederse sürekli olarak vuracağız, çünkü CK'lı.
« Son Düzenleme: 27.10.2024 21:52 Mea »