Konu: Terrence_Nehemiah / Naigel_Onnoware Çoklu Kural İhlali Zinciri  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.10.2024 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terrence_Nehemiah @burak10 / Naigel_Onnoware @Croxell53

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Las Venturas Crime Web Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS ve kayıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyelerimizle, 100. sayfaya erişmemizin şerefine güzel bir rol yapmıştık. Rol çıkışında daha önce role girmediğimiz iki arkadaş, hiç bir emote vermeden motorla gelip sıkmaya başladı. 1. video kaydına ilk gelişleri, DM ve Emote ihlalleri açık olarak bulunuyor.

Arkadaşlar, kendisinden kalabalık ekibe saldırıp düştükten sonra başlarında bekliyoruz. Ancak arkadaşlar, kalktıktan sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi kaçmaya çalışıyor. Vurulmuş olmasına rağmen küfür savurup, emotelerime karşılık vermemeye devam ediyorlar. 2. Video kaydında mevcut.

Arkadaş emotelerimi görmezden gelip küfür ede ede motoruna ilerliyor. Önce davranıp motora biniyor, motoru kapatıyorum. Ancak beni yakalamaya çalışıp Carjack atıyor. 3. Video kaydında mevcut.

Ve pastanın üstündeki çilek misali kişi en sonunda yaptığı tüm ihlaller üzerine silahını çekip, beni düşürüyor. Son kayıt ve ekran görüntüsünde durum açıkça mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. Video (DM - Emote İhlali)
Spoiler: GösterGizle

2. Video (1. RK)

3. Video (Carjack - FearRP)

4. Video ve SS. (2. RK İhlali)

Ayrıca Terrence_Nehemiah karakteri LEGAL bir karakter iken bu role girişmiş.

Ek açıklamalar(varsa): Birliğimizin 100. sayfasını kutlamak adına foruma rol görüntüleri atacakken şikayet açarak girmenin üzüntüsü içerisindeyim. Platformda bu kişiler epey çoğaldı. İnceleyen yetkiliden, kendince gördüğü diğer ihlalleride ekleyerek ilgili cezaları vermesini talep ediyorum. Malum, bu kadar ihlalden sonra bir kaç şeyi kaçırmış olabilirim...

#1 - 21.10.2024 22:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.10.2024 22:59
Şahitliğimi koyuyorum. Ortada hiçbir şey yokken Harvey Daniel'a ve bana sürekli ateş açıyorlar. Bu ard arda mermi yememin 4. günü.

#3 - 21.10.2024 23:07
Arkadaşların OOC sicili takdire şayan. Bunca ihlallerinin üstüne bu ihlalleri de görmek şu an şaşırtmadı.

#4 - 21.10.2024 23:47
Şahitliği onaylıyorum. Beraberce rolümüzü yaparken gelip bize aniden ateş açıyorlar, bunu gün boyu devam ettiriyorlar sadece bu gün 3-4 kere tarafımıza ateş açtılar. Oyun zevkimiz maalesef kalmadı denecek kadar azaldı, rolümüz baltalandı. Bu tarz kişilerin cezayı hak ettiğini düşünüyorum.

#5 - 22.10.2024 00:43
Asıl ateştiğimiz kişi sen değilsin zaten sen sıktığın için sıktık sana bu yüzden dm yok eğer asıl sıktıklarımız şikayetçiyse dm'den açabilir savunmayı yaparız

emote ss'i - https://cdn.discordapp.com/attachments/1279940695402221608/1298038741562163342/image.png?ex=67181c48&is=6716cac8&hm=c1fd65f0d4d94e332d1a7ed4b2353892b7e4fbe7f2f4a24b615711e8c8063e0a&

Ortada bir DM unsuru yoktur, bize kim ateş ettiyse ona ateş ettik. İlk önce şaahısın bize sıktığı ve üstümüze koştuğu görünmekte zaten.

Diğer ihlallere bir şey demiyoruz cezayı yatmaya razıyız

#6 - 22.10.2024 09:04
Asıl ateştiğimiz kişi sen değilsin zaten sen sıktığın için sıktık sana bu yüzden dm yok eğer asıl sıktıklarımız şikayetçiyse dm'den açabilir savunmayı yaparız

emote ss'i - https://cdn.discordapp.com/attachments/1279940695402221608/1298038741562163342/image.png?ex=67181c48&is=6716cac8&hm=c1fd65f0d4d94e332d1a7ed4b2353892b7e4fbe7f2f4a24b615711e8c8063e0a&

Ortada bir DM unsuru yoktur, bize kim ateş ettiyse ona ateş ettik. İlk önce şaahısın bize sıktığı ve üstümüze koştuğu görünmekte zaten.

Diğer ihlallere bir şey demiyoruz cezayı yatmaya razıyız

Ateş ettiğiniz kişiler, R18'i olduğum birliğin üyeleri. IC olarak benim korumamdaki kişiler. Siz onlara doğru sıkarken benim çıkıp "Vaaay! Benim adamlara sıkıyonuz? Biraz daha sıkın ya ben izliyorum buradan!" deme şansım yok değil mi? Zaten ilk başta emote olmadığından ne olduğunu bile anlamadım. O konuya da değineyim. İlk videoda görüldüğü üzere motordan iner inmez sıktığınız gözüküyor, ama chatlog'uma düşen hiç bir şey yok. Yeterli mesafedeyim üstüne. Kurala göre emoteniz chatlog'uma düşecek bir mesafede yazılmak zorunda.

"Cezamızı yatarız." demişsin ancak şikayeti açtığımız diğer arkadaşın Multiaccount'dan karakter banı yemiş. Sunucuda ne için barındığınızı görmek zor değil.

"Şikayetçi olan diğerleri şikayet açsın." demişsin. Yaptığınız ihlallere ayrı ayrı şikayet oluştursaydım şikayet alanının yarısı sizle dolup taşardı. Rolde bulunan diğer üç üye de şahitliklerini onaylamış zaten.

Savunmalar yapıldı. @Gerath

#7 - 22.10.2024 10:14
Sen sana dm attığımızı düşündüğün için şikayet açmışsın ancak sana sıkma sebebimi belirttim zaten eğer bir başka oyuncu ona dm attığımı düşünüyorsa şikayeti kendisi açabilir

#8 - 22.10.2024 15:00
Şahıs cezalandırıldı.

K&A