Konu: Raul Fonseca- DM  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2024 19:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Raul_Fonseca  /   @saulsadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2024 15:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı görüyorum ve içeriye giriyorum kontrol için, daha bir rol olmadan herhangi bir durum vesaire olmadan ateş açmaya başladı ve ben boşu boşuna RK oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): DM'den ceza almasını, ve silahının silinmesini talep ediyorum. Ayrıca bu konu üzerine başka bir açıklama vesaire gelmeyecek, 24 saat içerisinde kendi savunmasını gerçekleştirsin.

#1 - 19.10.2024 19:56
dostum öncelikle selamlar, ben orada tek başımayım ve siren yakıp içeri bir anda dalıyorsun dikkatli izlersen attığın kaydı ilk başta birşey yapmıyorum ama hala tedirgin takılıyorum sen ise gidiyomuş gibi yapıp geri geri geri geri geliyosun ben aranmam olduğunu düşünerek sıkıp düşürüyorum. dm attığımı düşünmüyorum fakat bir ihlalim mevcut evet emotesiz ateş açmışım.

#2 - 19.10.2024 19:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Raul_Fonseca  /   @saulsadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2024 15:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı görüyorum ve içeriye giriyorum kontrol için, daha bir rol olmadan herhangi bir durum vesaire olmadan ateş açmaya başladı ve ben boşu boşuna RK oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): DM'den ceza almasını, ve silahının silinmesini talep ediyorum. Ayrıca bu konu üzerine başka bir açıklama vesaire gelmeyecek, 24 saat içerisinde kendi savunmasını gerçekleştirsin.

alakam yok konuyla ama şunu söyleyebilirim;
O mesafeden o adamı nasıl gördün anlayamadım, onu geçtim hadi kıyafetinden tanıyarak yanına gidiyorsun, yaktığın sirenle ve geri dönüp inmenle beraber tehtit oluşturuyorsun vurulman haliyle normal. Bir de geriye dönüp araçtan silahla inene kadar Raul karakteri sana hiç bir şey yapmıyor. Silahı görünce kendini korumaya geçmiş. Bu gayette normal

#3 - 19.10.2024 20:09
Tm.

#4 - 19.10.2024 20:12
Dostum siz yani nerede yaşıyorsunuz? Yani böyle bir rol mantığı yok bildiğimin DM bu "Aranmam var sanıyordum" buda bir geçerli sebep değil bende o zaman her kaçan suçluyu vurup "Aranman var sanıyorum" diye bilirim, neyse başka bir açıklama gelmeyecek ayrıca forum şikayette seni etiketlemedim konu ile alakan yoksa irtibat kurma kanalla.

#5 - 19.10.2024 21:33
aranmam var diye değil üstümde yüklü miktarda uyuşturucu bulunduruyodum ekstra olarak silahım da üstümdeydi, bak siren yakıp alana giriyosun eyvallah e gidiyosun sonra geri geri gelip arabandan iniyosun kusura bakma ama ne yapmam gerekiyodu kankam? emote vermemişim o doğrudur bir anlık heyecan

#6 - 19.10.2024 22:45
Sayın yetkili ekibi lütfen sonuçlandırır mısınız? Arkadaşın başka savunmaları yok ise? Yoksa ben bildiğimi unutacağım bunları okurken.  :sampanya: O:-)

#7 - 20.10.2024 01:26
Şahıs cezalandırıldı.

K&A