Konu: jeronimo dasantos efraincambeiro - dm  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2024 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: jeronimo dasantos @money scammer efrain cambeiro @kelizy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliportal @Furkansal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı
Yeni açılan birliklere ilk 15 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşlarla hiçbir şekilde rolüm yok dm attılar, birliğim yeni açıldı zaten illegal yasağımız var istesem de düşmanlık edinemem illegal kural ihlali kapsamında ve deathmatching olarak cezalandırılmalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşlar yetersiz oyuncu profilinden ban yemesi gereken cinsten, en ağır yaptırımı almalarını istiyorum.

#1 - 19.10.2024 21:09
Merhaba, bu savunmayı hem kendi adıma hem de şikayet açılan bir diğer kişi arkadaşım Jeronimo Dasantos  için yapıyorum. Kendilerini saat 16:43 sularında vurmuşuz ve elbette vurmamızın sebepleri var. Jerenimo karakteri bir Idleewod üyesiyle sıcak çatışmadayken yan taraftan Raul Fonseca'nın ekibi ve kendisi dahil oluyor. Sultan marka aracın içerisinden DB kalkıyorlar ve videoda görüleceği üzere Jerenimo karakterini düşürmeye ilişkin hareketlerde bulunuyorlar. Hatta Raul'un ekibinden birisi yayan bir şekilde AK ile sıkmayı sürdürüyor. Bu videoda 15:21 saat aralığında bize sıkılıyor, biz ise 16:43 saat aralığında kişileri düşürüyoruz.

Kısacası kafamızın estiği gibi davranmadık, cevap niteliğinde ilk olarak karşı taraf sıktığı için sıktık.

Savunma için video linki:https://streamable.com/8i3ytf

#2 - 19.10.2024 21:30
birliğimin hoodunda adamlarla çatışıyosun sadece bakmak amaçlı bölgeye gittim hiçbir şekilde ateş açmadım izlemedim ne olduğuna bakıp ordan uzaklaştım
sıkan arkadaş ekte;

bana dm atmanın sebebi ne peki?

#3 - 19.10.2024 22:12
Jeronimo karakteri kıstırılıyor ve Sultan aracınla tam savaşın ortasına giriyorsun, sence de mermi yemen çok normal değil mi? Ki karşı tarafa yardım ettiğiniz çok belli, masum ayaklarına yatmana gerek yok. İzledim çıktım ne demek, tiyatro mu oynanıyor orada? komiksin gerçekten  :D

#4 - 19.10.2024 22:15
Jeronimo karakteri kıstırılıyor ve Sultan aracınla tam savaşın ortasına giriyorsun, sence de mermi yemen çok normal değil mi? Ki karşı tarafa yardım ettiğiniz çok belli, masum ayaklarına yatmana gerek yok. İzledim çıktım ne demek, tiyatro mu oynanıyor orada? komiksin gerçekten  :D
bak arkadaş beni anlamıyosun hood bölgemde adamlarla çatışıyosunuz ben sadece bakıp geri geri çıkıyorum aracımla benim bir bağım bulunmuyo

#5 - 19.10.2024 22:19
Aracınla orada sabit durup karşı tarafa destek oluyorsun ki senden olan bir adam arkadaşıma sıkmayı sürdürüyor, savaş alanına bu kadar rahat girip ortada bekleyemezsin. Savunma olarak ise "HOODUM" savunması yapman çok komik  :D

#6 - 19.10.2024 22:21
ekstra olaraktan sivilsiniz  ::) ::) savunma bu kadarsa sonuçlanabilir tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek

#7 - 19.10.2024 22:23
Söylediğin her şeyi savunup çürütünce "Ekstra olarak sivilsiniz" cümlesini kurman seni çok daha gülünç bir duruma düşürüyor. Sonuçlanabilir.

#8 - 20.10.2024 01:30
Şahıslar cezalandırıldı.

K&A