Birde moderator olacaksın, "saçmalamışsın" diyerek aşağılamalar, kışkırtma, bilgisizlik, ne dersen var. Bana yetersiz profil diyordun, fakat gerçekten bu kelimeyi lakap olarak hakediyorsun.
Velhasıl bu sunucuda pek eski sayılmam, kafana göre kurallar belirtiyorsun. Yetkililere ulaşarak, Lichhfield ve başka bir admiden aldığım bilgiler üzerine herhangi bir rolde oyundan düşdükten sonra 15 dakika süre veriliyor, ve geri dönmezsen ceza alıyorsun.
Emoteler diyorsun, verdiğim emoteler elle rol ortasında yazılmış. Bin yil roleplay yapsan benkm düşüncemle bu emoteleri atamazsın, keza emoteler attığın ssde mevcut hiçbir ihlali üstünde taşımıyor. Attığın emoteler komutlar neticesinde varoluyor, benim attıklarım ise devam eden rolde yazılmış, el çabuklugu, hızlı düşünme yetenekleri üzerine.
Normal bir şekilde iznimi istiyorum, Vice Roleplay kurallarında bunun bir ihlal olduğu gerçeği bulunmamakta. Burdan benim sana yazmam yerine, burada bununla tartışmak yerine oyuncu olarak giriş yaptığında en azindan bazı kuralları okuman gerekirdi. Moderatörsun, işine yarayacaktır.
Asılsız iddialar bırakıyorsun, şahsıma duyduğun bu kin kelimelerinden akıyor resmen. Roleplayda olduğunda bu denli kin seni yıpratır, biraz daha sakin ol. Söylediğin şeyler üzerine silahı bıraktın diyorsun, departmanda olduğumda üzerimi aramadın. Bu bilgiye nereden sahip oluyorsun, hile ile oynadığında burada netleşiyor. Bununla kalmayarak bizi ESP ile görüp, arkandan üstünde kılıçlı şövalye altında dört nal at geliyormuş gibi kaçarak geldin. Keza silahı kimse çıkarmadı bunları iddia ederek rolle kalmayıp şikayet bile açıyorsun.
Yetersiz kanıt dediğin şeyi sana açıklayayım, Söylediğin uzere sana silah çıkarmışız bunun kanıtı. Keza kayıtlarımız mevcut sana silah çıkarmadık, ve hileyle geldiğinizi buradan çıktığımızda yani bu şikayetden net bir şekilde kanıtlayacağiz.
Yetersiz kanıt, departmanda olan rolleri iddia ediyorsunuz. Bunların kanıti.
Yetersiz kanıt, departmanda silahımın olmadığını iddia ediyorsunuz. Bunun kanıtı.
Yetersiz kanıt, net dakika içeren kanıtlar.
@Gerath detaylı bir şekilde incelensin, asılsız iddialar, kışkırtmalar, hakaretler, OOC kin. Hepsi göz onunde bulundurulsun, teşekkürler iyi günler.