Konu: terre silent  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2024 01:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terrence Nehemiah @burak10
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2024 01:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: silent aim + wallhack. drive-by'da kafa vuruşları normal bunu biliyorum o yüzden es geçiyorum ancak duvar arkasına geçmemize rağmen gelen hitler, duvar bizden daha uzun olmasına rağmen araca gelen hit silent + wallhack kullandığını kanıtladı. videolu kanıt elbette atamayacak farkındayız.   :-\  videonun altında da farklı birinden hit yemediğimin kanıtı bulunuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): videoyu dikkatle izlediğinizde her şey ortada haricinde videonun yavaşlatılmamış hali istenirse atabilirim. hileye yanaşmayın  :minigun:  :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 17.10.2024 01:54 WAGNER556 »

#1 - 17.10.2024 02:06
Merhaba, çok kısa ve net bir yanıt atacağım. Videoyu yavaşlatarak atmışsın, senden ricam videoyu editsiz bir şekilde at. Her neyse, wallbang olduğumu söyleyip gelen hiti yaklaştırmışsın fakat baktığım zaman sen orada hasar yemiyorsun, eğer wallbang olsaydı oradan hit yerdin. Ayrıca bakarsan sürekli olarak ateş halindeyim ve eğer senin dediğin gibi wallbang olsaydı çoktan düşmüştünüz. Duvar arkasına geçtiğini sayarsak, discord erişim engeli yüzünden sunucuya warp ile giriş sağlıyorum, pingim 200 civarlarında. Senin ekranında oradasın fakat benim ekranımda daha açıktın ve AK ile driveby attığımı unutmayalım. AK-47'nin ilk 5 mermisi her zaman stabil gider, ek olarak driveby atıyorum o yüzden mermilerim oldukça stabil ve düz gidiyor neredeyse. İki mermi yiyorsun, tekrardan ekliyorum. Eğer wallbang olsaydı orada sadece 2 mermi yiyip kalır mıydın yoksa düşer miydin? Bana senkronizasyon sorunu gibi gözüktü, sunucuda açılan hile şikayetlerine bakarsak çoğu driveby üzerine. Sunucunun driveby sistemi buglu, insanları god vs gibi gösterebiliyor. Hiç bir şekilde hile kullanmıyorum, senin ve yetkilinin inisiyatifine bırakıyorum.

#2 - 17.10.2024 02:20
dostum şikayeti iyi oku hızlı halini isteyene atarım yazmışım zaten,  admin yorumunu bekle. efekt kullandığımdan o hitin gözüküyor zaten. mantıken hileni belli etmemek için bi zahmet duvar arkasına geçtiğinde de ateş etme bunu 10 yaşında çocuk bile akıl edebilir yani. ping konusu çok oturmadı gibi farklı yalanlara başvur. sana no recoil diyen yok ilk 5 mermi stabil gitmesi ne anlamadım drivedasın zaten hepsi sekmeden sabit gidiyor oraya bir yorum yok ki duvardan atmana şikayet açtım ben. sunucu,senkronizasyon,drive-by bunları geç artık videolu savunmanız varsa yapın onun harici paşa paşa hileyi kullandığın görülüyor.

#3 - 17.10.2024 12:49
Savunmamı iyi okumadığın ve gecenin o saatinde yazdığım için biraz karışık olmuş, tekrardan yazıyorum. En son attığın hızlı resimden dolayı neden mermilerimin hepsinin tuttuğuna dair savunma yaptım, "AK-47'nin ilk 5 mermisi her zaman stabil gider" Savunması onun içindi. Şimdi silent konusunda geliyorum, videoyu dikkatli seyredersek sürekli olarak ateş hâlindeyim, duvar arkasına geçmeme rağmen. Fakat eğer senin dediğin gibi silent + wallbang kullansaydım bütün hasarı yerdiniz ve düşerdiniz. Yanındaki arkadaşına değil de sana hedef almam açıkçası bunu da gösteriyor, direk olarak sürücüye odaklanıyorum. Bu arada duvar arkasından gelen mermi izini focuslamışsın. Hiç bir şekilde orada hasar almamışsın, arkandan gelen ve driveby atan ekip bile sıkmış olabilir. Senin deagle ile aldığın cover kısmına gelirsek. Tekrardan söylüyorum, bu oyun 20 yıllık, senkronizasyon hataları olur, silahım stabil gittiği için tamamen çık gir yaptığın yere doğru sıkıyorum ve en fazla 2 hit yiyorsun. Eğer wallbang olsaydım orada düşer miydin yoksa sadece 2 hit mi yerdin?

#4 - 17.10.2024 13:06
sürekli ateş halinde olduğun videomda gözükmüyor. forum pm'den videolu savunma yapacağım dedin demek ki videon var buyur at :D sana 2. defa söylüyorum 10 yaşında çocuk bile 7/24 ateş ederek silent + wallbang kullandığını zaten belli etmez zaten çok saçma bir savunma yapmışsın bu konuda. kime odaklandığın umrumuzda değil ? :D ss olarak /hasarlar attım farklı birinden hasar yememişim o hasarı da sen atmışsın yani kendini kandırma bari :D son cümlen için orada düşmezdim değil de sen ateş etmeyi bırakmışsın, mantıken beni orada duvardan düşürseydin hileni aşırı derecede belli ederdin ki zaten her şey ortada savunman acayip derecede komikmiş farklı yalanlar varsa az daha sırala gülelim :D

#5 - 17.10.2024 16:45
Toxicliğini bırak dost, ilk başta araba kullandığın sırada bakarsan ateş etmeye devam ediyorum ve durmuyorum. Bu yüzden çatışmanın geri kalanında 30 mermi kalıyorum ve sürekli kaçıyorum. 20 yıllık oyun için bu kadar içerlenme fazla, kasma kanka kendini oyun bu. Oyun hataları olması oldukça normal, kanıtlarının daha detaylı olması gerekir.

#6 - 17.10.2024 17:19
toxiclik bir durum yok içerlemişsin belli. kanıtı detaylandır demişsin sapasağlam video var ancak sen bana sözlü savunma yapıyorsun? benim kanıtı detaylandırmadan ziyade sen videolu savunma yaparsan daha iyi olur.

#7 - 17.10.2024 17:27
Kimsenin içerlendiği yok, kendi kendine kafanda kurup saygısızlaşma. Oyun bu, alttan al biraz.  :) Hile vs kullanmııyorum, gerekli savunmaları yaptım. Silent vs için daha detaylı ve kapsamlı bir video gerekli, senin açından sadece attığım bir kaç hiti gösterip hile şikayeti açmışsın. Biraz rahat takıl kanka, kovalama rolünde düştün diye bu kadar sinirlenip şikayet açmana gerek yok. Biz paşa paşa 600dk IC jailimizi yatarken sesimizi bile çıkartmadık hiç bir zaman.

#8 - 17.10.2024 17:48
dostum sinirlenme,kin,alttan al,düşme vs. bunlar benim umrumda değil ki :D 10 senedir samp platformundayım bunları aştık yani. Artık deneyimden dolayı hilelerden de anlıyoruz, kendini kandırmaya çalışma kullandığın açıkça görülüyor savunmaların gerçekten komik gözüküyor. haricinde 3 farklı pozisyonunu atmışım her şey için gerekli kanıt bulunuyor sana göre yetersizdir :D savunmaları yapmışsın gibi gözüküyor sonuçlanmasını bekleyelim.

#9 - 22.10.2024 14:55
Karakter yasaklı.