Konu: Tarreion Moody - @mrjoe  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2024 20:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion_Moody - @MrJoe
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aramızda mesafe olmasına ve deagle kullanmasına rağmen hiç bir hiti kaçırmıyor ve 2 saniye içerisinde 4 tane hiti tutturuyor. Kendisi ya spread ya da bpl kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/0v5juo

Ek açıklamalar(varsa): Öyle bir mesafeden 4 vuruşun da tutması pek mümkün değil, özellikle deagle da. Kendisinin bpl veya spread kullandığını düşünüyorum.

#1 - 16.10.2024 20:54
İyi akşamlar o pozisyon da c basıp sıkıyorum. Yani eğilerek bunun için mermiler daha kontrollü gidiyor. Normal bir şekilde eğilerek sıkıyorum yani. Zaten tam olarak bir yıldır banlıydım, banım açılır açılmaz hile açarak tekrardan ban yeme niyetim yok. Açık alanda düz koştuğun için benim de cover'ım olduğu için sende hileyle düşürmüşüm gibi gözükebilir. Zaten videonda da eğilerek sıktığım gözüküyor. İyi akşamlar tekrardan.  :sampanya:

#2 - 20.10.2024 13:57
Bu kanıtlara ek olarak; Arkadaş muhtemelen aimbot da kullanıyor. 4 kere sol koldan vurması pek mümkün değil sanki, özellikle de deagle'da.

« Son Düzenleme: 20.10.2024 14:01 dişli bir rakip gösterin bana »

#3 - 21.10.2024 11:18
Aimim nereye gidiyorsa oraya işliyor mermi işte sol kol sağ kol muhabbeti ne oluyor tam olarak bilmiyorum. Sol kolunu gösterdiğin için hitboxtan mermi yiyorsun. Diyebileceğim başak şey yok, iyi roller. 

#4 - 22.10.2024 14:52
Bu tarz şikayetlerde videoyu daha uzun tutmaya özen gösterin. Mermiler isabet ediyor fakat Hile adı altında adlandıramayız, kanıt yetersiz.