Konu: Silvio Ciccorone Fail-Rp  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2024 16:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Silvio Ciccorone @Khort
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack london

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.10.2024 15.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz car jack emotesiz yurmuklama.

Alıntı
-Emotesiz yumruklama
-Emotesiz car jack
-Yaralı Kuralı İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Yolda bulduğumuz kontağı açık aracı alıyoruz agps den konumunu öğrenip geliyor ve arkadaşımı dövüyor sonra beni motordan jackliyor kickleniyorum geri giriyorum ve emotesiz yumruklayıp öldürüyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/9w7708p
« Son Düzenleme: 15.10.2024 16:49 sprain »

#1 - 15.10.2024 16:55
İyi forumlar, bu şikayeti açmamış olsaydın zaten ben size açacaktım. Alt Tab'da iken aracıma car jack atıp bana kick yediriyorsunuz. Sonrasında ise o araç ile geziniyorsunuz. Sadece log kayıtlarıma bildirim düştü, Alt Tab'dan oyuna giriş yaptığım gibi oyundan çıkış yaptı. Bana dayalı şikayetlere gelince. Size saldırırken emotemi vermişim, car jack olayı ise enter+right mouse oynadığımdan ötürü gerçekleşti. Brawl rolünden motora binip hiçbir şey olmamış gibi kaçman kendi hatan. Şikayette değindiğin fakat bundan bahsetmediğin ''Yaralı Kural İhlali'' ile ilgili açıklaman yok sanırım. Ayrıca, brawl rolünde arkadaşını yaralıya düşürdüğüme rağmen oyundan çıkış yapmasıda ayrı komik. Şikayet için açılmış şikayet, iyi forumlar.

Log SS:
Emote(li) SS + Oyundan çıkış:

1 dakika sonra.

#2 - 15.10.2024 16:58
Ara.çta değildin ve araç vice mall önündeydi ben sunmuş olduğum kanıtlarla senin yüzünden kicklendiğimi kanıtladım sen gelmiş log diyorusn ayrı bir şikayetin varsa git aç arkadaşıma benim burda bir hatam olduğunu düşünmüyorum

#3 - 15.10.2024 17:01
Hem heriflere dalaşır diye emote veriyorsun yetersiz bir emote emotesuz car jack atıyorsun sonra kickleniyorum birdaha girdiğimde emote vermeden beni dövüyorsun  itirazı bukadarsa açıklanabilir

#4 - 15.10.2024 17:02
Ara.çta değildin ve araç vice mall önündeydi ben sunmuş olduğum kanıtlarla senin yüzünden kicklendiğimi kanıtladım sen gelmiş log diyorusn ayrı bir şikayetin varsa git aç arkadaşıma benim burda bir hatam olduğunu düşünmüyorum
O halde hayaletler sanırım aracıma el koymuş olmalı. Başka bi' savunma yapmayacağım. Ayrıca, PM üzerinden de darlayıp durma, 600MB'lik oyun için fazla heyecanlı gibisin. :D

#5 - 15.10.2024 22:42
itirazı buysa sonuçlanaiblir

#6 - 16.10.2024 20:14
@Gerath  Sonuçlanabilir 24 saat geçti

#7 - 16.10.2024 21:22
Şahıs "Car Jack" ihlalinden cezalandırılacak.

K&A