Konu: Joaquin_Leoz  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2024 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_Leoz - @HANZEL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2024 21:49-22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motor ile kovalamaca'da kaçıyordum, memur arkadaşlar yakalayamayınca pit attılar, pit atmak suç değil mi? Mesela ooc'de polis bir motorluyu kovalarsa çarparsa ne olur hızlı bir biçimde çarpar ve ya ölür şanslıysa bir yerlerini kırar. Bunun gibi cezai işlem görmeli

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - -

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.10.2024 12:04
@HANZEL 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 14.10.2024 19:01
1 seneye yakındır pd rolü yapıyorum ve sayısızca kovalamaca rolünde bulundum, ilk kez böyle bir şikayet geldi o yüzden gerekli savunmayı yapayım.
Olay anında kişiyi köşeye sıkıştırıyoruz, buna box deniyor,(Motoruna çarpıp devirmeye çalıştığımıza dair bir görseli varsa sunabilir) ve araç ile kaputların üstüne tırmanıp bizi ezmeye çalışıyor, ortada pit atıp devrime rolü dönmedi. Arkadaşı durması için uyardık, durmayınca araçtan beanbag müdahalesi geldi, arkadaş umursamadı, sonrasında tekrar müdahale yapıldı, fakat arkadaş ne role uydu ne de gerçekliğe, sslerde de görüldüğü üzere emoteler ile de desteklenerek role girilmesine rağmen arkadaş sadece oradan kaçmayı hedefliyor, bu olay için zaten arkadaşa bir şikayet açıldı ve orası incelenirse yetkili arkadaşın zaten durumu anlayacağını düşünüyorum. Ayriyeten tekrari vcpd şikayet durumunda aşağıya bırakacağım bağlantıyı kullanabilirsiniz pd karakterilerin cezai durumlarına pdstaff ilgileniyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=127.0
« Son Düzenleme: 14.10.2024 19:07 HANZEL »

#3 - 14.10.2024 21:23
VCPD Şikayetlere açıldı.

#4 - 15.10.2024 01:05
Savunma yeterli görüldü.

K&A