Konu: Bug Abuse Lux-Vitelli  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2024 19:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Vitelli Ancelotti @Ecstasyh? Lux Hermena @spyixgod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark Stewart @Soylu27 Mezei Chavez @Joel_Miller
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2024/13.10.2024 gece saatleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
BUG ABUSE, GBI.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde çatışma olayları oldu, Lux Hermena adlı kişiyi uzaktan düşürdüm ve ekip arkadaşlarımı kurtardım. Diğer kişi Vitelli Ancelotti kendi aracı "Cheetah" hasar aldığı için başka arabayla tahminimce kaçtı. Lux'u departmana götürürken başka bir araçla bize ateş açtı Vitelli, hasar alırken video açamadım saklandım. Her neyse, Patriot ve Cheetah marka araçları garaj yetkilisi olmadığı için açık garaja çektik, raporlarını tek tek girdik. Bugün departmanda çekim işlemleri için garaja gelince gözlerim Cheetah ve Patriot'u aradı, bulamadım, ssleri de aldım. Belki birisi teslim etmiştir diye discord üzerinden "Trafik Büro" da bulunan bütün üyelere sordum, teslim edilmemiş. Lux oyunda yoktu, Vitelli'ye oyun içerisinden ulaşmaya çalıştım lakin AFK'ydı. Araçları BUG ABUSE kapsamında bir şekilde çıkarttığı ortada. Hangisi bilmiyorum ama ikisininde gerekli cezayı almalarını talep ediyorum, araçlar hiç çekilmemiş varsayılarak tekrar iade edilmesini ve 3 gün sonra teslim almalarını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli cezalarla beraber araçların tekrar iade edilmesini ve baştan 3 gün çekilmelerini talep ediyorum, iyi çalışmalar.
« Son Düzenleme: 13.10.2024 20:44 Easthan »

#1 - 13.10.2024 19:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.10.2024 19:48
Merhaba, iyi forumlar.

#3 - 13.10.2024 19:51
Merhaba, iyi forumlar.

Bunun da bir ihlal olduğunu biliyorsun değil mi?

#4 - 13.10.2024 19:53
Merhaba, iyi forumlar.

Bunun da bir ihlal olduğunu biliyorsun değil mi?
İC bir ihlal? Kapıyı açık bırakarak siz hata sergiliyorsunuz. Bug abuse yok bir şey yok. SS'i atmasam zaten aracın böyle çıkarıldığını dahi bilmeyeceksiniz. Bug abuse diye ısrar edeceksiniz.

#5 - 13.10.2024 19:57
IC bir ihlal değil, GBİ ihlali. O bölge de bir sürü polisin olduğunu unutma. Kafana göre aracı çıkartamazsın. Hem o kapı da her zaman açık olmaz, açık bırakılmaz. Ki açık bırakıldığını varsayarsak bak bakalım o kapının sağında ne var? Bir klübe var ve bir oda var. Onlar rolsel olarak orada polislerin olduğunun kanıtı, kapı açık bile olsa Rolsel olarak kapı o polisler tarafından kapatılır. Unutulmuş ya da oyundan düşmüş olabilir kapatan memur. Senin oradan çıkabileceğin anlamına gelmez.

#6 - 13.10.2024 20:00
Bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum, sonuçlanabilir.

#7 - 13.10.2024 20:10
Benimde aynı şekilde gelişti bu arada. Orada bir kulübe var diyorsunuz NPC polislerden bahsediyorsunuz. Bunu tam anlamıyla role dökelim. Sen OOC şekilde bilgisayar başında oturarak polislik yapıyorsun. Hata yaptığımızda bizi kovalayabiliyorsun. Şimdi o NPC polisten kaçtığımı var sayalım dost. IC gelişen bir şey tutuklanmadan önce aracı oradan çektim. Bunun sizinle girdiğimiz Gun-RP sonucu. OOC bir kin olduğunu düşünüyorum. Sonuçlanabilir, keyifli roller. :)

#8 - 13.10.2024 20:22
Ekstra bir bilgi vermek istiyorum. Attığım kanıta detaylıca bakarsanız aracın üzerinde bir ceza var mı diye kontrol ettim. Görmeyince bulunduğu konuma gittim ve aracı açık yerden çıkarttım. Bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum fakat bir aracın derdine de düşecek değilim. Aracı VCPD birliğinde trafik büroda bulunan herhangi bir üye pm atarak benden teslim alabilir. Sydney oyunda olmadığından kendisine ulaşamadım.

#9 - 13.10.2024 20:39
Arkadaşım OOC kinlik durum yok, aracı çektik ve yetkili olmadığı için kapalı garaja alamadık. Doğal olarak araçlar kaybolunca da sinirlendim, olay bu. Ceza opsiyonel, yazılmamış olabilir cezanın yazılmaması aracı oradan alabileceğiniz anlamına gelmiyor. Tutuklanmana da bakmıyor bu olay çünkü araç bir olaya karıştı ve çekildi.