Öncelikle . Bu olaydan 1 gün önce garaja gidiyorum, motorumu yaptırmak istiyorum, yapmıyorlar bende toz soruyorum. İc olarak yarışçı birliği olduğunu biliyorum ve beni terslemeye başlıyorlar. Bende ic olarak bilmediğim bir konudan random tehdit sallıyorum. Kişiler gelip Malibu üyelerinin olduğu garajda bana "Dm" atıyorlar ve bende bu yüzden şikayet açmıyorum. Daha sonrasında rolümü yapıp garaja geri geldiğimde Sylas beni "Yaralı Kural İhlali" kapsamında 120 dakika jail atıyor. Yarın jailim ve Rk sürem bitince garaja gidiyorum motorumu yaptırmak istediğimi söylüyorum. Şikayeti açan karakter beni tersliyor gitmemi istiyor daha sonrasında motorum yapılana kadar gitmeyi reddediyorum. Motorumu alıp dağa çıkarıyor ve geri geliyor. Bende motorumu geri getirene kadar hiç bir yere gitmeyeceğimi söylüyorum ardından beni dövmeye başlıyor. Bende garajın içerisine kaçıyorum ve emote verip giren kişilere sıkmaya başlıyorum. Ek olarak eklediği yanıtta Santos karakteri bana dün "Dm" atan 4 karakterden 1'isi olduğu için ona sıkıyorum. Savunmam bitti sonuçlanabilir.