Konu: Discord erişim engeli  (Okunma sayısı 520 defa)

#0 - 09.10.2024 02:17
en iyisi ts3 hala daha bunu savunuyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.10.2024 02:37
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.10.2024 02:55
hayat bitti
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.10.2024 04:53
evim evim güzel evim

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.10.2024 21:36
ts3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.10.2024 06:05
Senelerdir discord kullanan birisiyim discordun neredeyse tüm ortamlarına girmiş birisiyim, son günlerde gündem olan vasıfsızlarında zamanında ortamlarına dahil olmuştum, onların sunucusuna giriş yapmadım ama o sunuculara giriş yapmış ve o ortamdan gelen kişilerle yanlışlıkla bir arkadaşlık bağım oluşmuştu. Bu sunucu içerisinde yalnızdım ve bir birliğe girmek istedim şans eseri olarak bu kansızlarla tanışmış oldum. Bu kişiler adlarının panelden gözükmesi korkusuyla gerçek isimlerini bile sizlere söylemeye korkan tipler. Adanalıysa size kendini trabzonlu olarak tanıtıyorlar. Dillerinden dine, millete, ırka, şehitlere küfür eksik olmuyor. "CC"kredi kartı patlatıp discord nitrosu alarak kendilerine sanal babası diyorlar. Beleş panellerden adınızı, soy adınızı, şehrinizi bularak size istedikleri gibi davranabiliyorlar. Evinize bomba ihbarı yollayabiliyorlar, polis yollayabiliyorlar, sizi askere göndertebiliyorlar, organlarınızı bile siz anlamadan bağışlayabiliyorlar. Elinizde olan bilgiler fazlaysa sizi ölü olarak bile göstertebiliyorlar. Ya da sahte numaralar kullanarak ailenize ulaşıp yalan yalnış mesajlar gönderebiliyorlar. Discord'a erişim engeli getirerek bunun önüne geçemezsin. Bunların çeteden bir farkı yok, işin daha karanlık bir tarafı telegram var ve aklınıza gelebilecek bütün pislikler orada paylaşılıyor. Bu topluluklar discord'dan engellense bile başka bir programda daha ortaya çıkacaklar. Kendim gibi masumca arkadaş ortamı arayan ve sadece sohbet edip oyun oynamak için bu programı kullanan kişilere üzülüyorum sadece. Discord'un karanlık tarafı olsa da aydınlık tarafıda var nice güzel arkadaşlara ve topluluklara abilere/ablalara/kardeşlere sahip oluyorsunuz, tanışıyor ve oyun oynayarak eğleniyorsunuz... Bu kirli işlerle uğraşan topluluklardan kavgayla gürültüyle uzak durmayı başardım, sadece biraz bilgilendirmek istedim.       
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
gezzy, only allah can judge me,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 10.10.2024 15:08
Senelerdir discord kullanan birisiyim discordun neredeyse tüm ortamlarına girmiş birisiyim, son günlerde gündem olan vasıfsızlarında zamanında ortamlarına dahil olmuştum, onların sunucusuna giriş yapmadım ama o sunuculara giriş yapmış ve o ortamdan gelen kişilerle yanlışlıkla bir arkadaşlık bağım oluşmuştu. Bu sunucu içerisinde yalnızdım ve bir birliğe girmek istedim şans eseri olarak bu kansızlarla tanışmış oldum. Bu kişiler adlarının panelden gözükmesi korkusuyla gerçek isimlerini bile sizlere söylemeye korkan tipler. Adanalıysa size kendini trabzonlu olarak tanıtıyorlar. Dillerinden dine, millete, ırka, şehitlere küfür eksik olmuyor. "CC"kredi kartı patlatıp discord nitrosu alarak kendilerine sanal babası diyorlar. Beleş panellerden adınızı, soy adınızı, şehrinizi bularak size istedikleri gibi davranabiliyorlar. Evinize bomba ihbarı yollayabiliyorlar, polis yollayabiliyorlar, sizi askere göndertebiliyorlar, organlarınızı bile siz anlamadan bağışlayabiliyorlar. Elinizde olan bilgiler fazlaysa sizi ölü olarak bile göstertebiliyorlar. Ya da sahte numaralar kullanarak ailenize ulaşıp yalan yalnış mesajlar gönderebiliyorlar. Discord'a erişim engeli getirerek bunun önüne geçemezsin. Bunların çeteden bir farkı yok, işin daha karanlık bir tarafı telegram var ve aklınıza gelebilecek bütün pislikler orada paylaşılıyor. Bu topluluklar discord'dan engellense bile başka bir programda daha ortaya çıkacaklar. Kendim gibi masumca arkadaş ortamı arayan ve sadece sohbet edip oyun oynamak için bu programı kullanan kişilere üzülüyorum sadece. Discord'un karanlık tarafı olsa da aydınlık tarafıda var nice güzel arkadaşlara ve topluluklara abilere/ablalara/kardeşlere sahip oluyorsunuz, tanışıyor ve oyun oynayarak eğleniyorsunuz... Bu kirli işlerle uğraşan topluluklardan kavgayla gürültüyle uzak durmayı başardım, sadece biraz bilgilendirmek istedim.     
yapılacak tek şey ya komple anonim kalın, kimseye bir açık vermeyin yada böyle saçma sapan gruplara hiç bulaşmayın, he bulaştınız ve tehdit mi ediliyonuz gidin ananiza babaniza soyleyin bu cocuklar en fazla ailenizi arar baska bi sey yapamazlar
telegram konusu dogru telegram bu isin g*t deliği, zamanında çok farklı telegram gruplarına girdim, hala daha gördüğüm şeyler gözümün önünden gitmez
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok