Konu: Vito_Ancelotti - DM, GBI  (Okunma sayısı 139 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2024 18:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito_Ancelotti @Ecstasyh? , Ancelotti_Colotti (yardım ve yataklık) @Kastamonulum37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zaikin_Gusyakov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.10.2024 - 18.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 07.10.2024 tarihi saat 18.00 sularında Vito Ancelotti ve sürücü Antonio Ancelotti (yardım ve yataklık) tarafından silahlı saldırıya maruz kaldık eğer bana ateş açma kanıtlarına sahiplerse sunabilirler üzerinde AK-47 oyuna girdiği gibi emote atıp ateş açma sebebini anlayamadım herhangi bir birliğim dahi yok daha öncesinde rol bile yapmamışız bana ateş açmamalıydın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/hkdrz8y

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.10.2024 23:43
@Ecstasyh? @Kastamonulum37 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 08.10.2024 10:39
Brawl rolü gerçekleşmişti, ve telefondan arkadaşını çağırdı ve çağırdığı kişi sanırım silahlıydı. Adama Drive-BY atarak kovaladık ve sonra GBİ sığındı. Bende GBİ'a girdikten sonra kendisini düşürmedim ve oradan geri uzaklaştım. Aradan yarım saat sonra AFK attığım interior'a girip bana maske ile sıkmışlar, o maske ID'si kendisine ait olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim okuldan geldiğinde başka ss ve kanıt varmı onada soracağım, bulduğumuz kanıtları. Bu iletiyi düzenleyerek atmaya devam edeceğim.

#3 - 08.10.2024 15:53
Yaptığın savunmaya yönelik cevap vereyim yetkilinin aklını çelmeyelim; şöyle ki arkadaşımla buluşmak için yanına gittim herhangi bir silah alıp size sıkma amacım yoktu zaten silahım da yok kafanızda kurmayın. Yanınıza gelir gelmez bize ateş açmaya başladın seninle bir husumetim olmadığı için kaçtım daha sonrasında güvenli bölgede durduk ve tekrar gelip güvenli bölgede de ateş açtın yani bize iki kere saldırıda bulundun yarım saat sonra gelip sana sıkan kişilerle bir alakam yok maske idsine bakılabilir Maske_17238 kim bilmiyorum ben değildim zaten dediğim gibi silahım da yok sizinle bir husumetim de yok ben sadece arkadaşımı aldım arabası yok diye.

Ayrıca savunmana tekrar baktığımda hâlen daha sıkman için bir sebebin, kanıtın yok (şu anlık yetersiz kanıt niteliğinde) sadece brawl olduğunu yazmışsın brawl oldu diye herkese ateş açmamalısın ayrıca ben zaten brawl falan atmadım kimseyle.
« Son Düzenleme: 08.10.2024 15:56 MARESAL »

#4 - 08.10.2024 16:32
Maske_17238 benim bana şikayet açılırsa veya yetkili isterse savunma yaparım

#5 - 08.10.2024 19:03
Şahıs cezalandırılacak.

K&A