Kardeşim selamun aleyküm açtığın şikayete savunmamı yapıyorum.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bu arkadaşlar benim arkadaşımı tek buluyor dövüyor benide bayağı bir dövüyorlar sonrada ben kaçıyorum beni yakalıyor videodaki sultan o önüme krııyor beni dövücekken silahımı çekiyorum normalde elleri kaldır diyecektim üstüme koşmaya başladı silah tutarken bende sıktım sonrasında arkadaş mükemmel bir şekilde silahı yumrukluyor canım 1 kalıyor 4 lü driveby swat ekibide gelip silahıma el kyouyor eğer arkadaş böyle bişi yapmasaydı 5sn sürerdi öldürmesi kaçardım yaptığı kural ihlali yüzünden silahıma el koy yendi ve pdler beni öldürdükten sonra eline sağlık abi diyor buda bir ihlal o kadar mermi yemişken böyle bişiyi rahatca söylemek imkansız ve baygınsız sonuçta mermi yemişsin ve aryca koluna sıkıyorum sıkmaya devam ediyor yani buda bir yki
Şimdi senin hatalarınla beraber kendi hatalarımı da buraya yazacağım sana uzlaşma teklif ettim kabul etmedin öncelikle olayı yanlış anlatmışsın karşılıklı atıştık ve bize saldırdınız daha sonrasında sizi kendin dediğin gibi bayağı bir dövdük burada YKI yapan taraf siz oluyorsunuz yani, kaçtıktan sonra seni yakalıyorum ve seni dövecekken bana silah çekiyorsun ( emote bile atmıyorsun yine hatalar

) brawl rolüne başladıktan sonra silah alıp sıkmak bir ihlal diye biliyorum keza bu davranış zaten mantıklı bir hareket değil dayak yiyip silah almaya gitmemelisin. Yazını okumaya devam ettiğimde işte benim yüzümden silahın gitmiş yoksa beni vururmuşsun pdler bizi düşürünce eline sağlık demişim bunların hepsi yaralı kural ihlaliymiş...

Eğer brawlda yenilip karşıma silahla çıkmayıp yoluna devam etseydin zaten bunlar yaşanmayacaktı ek olarak Star caddesi güvenli bölge miydi tam hatırlamıyorum ama Market caddesine yakın olaraktan polislerin zaten cirit attığı noktalar sen beni düşürüp gitmiş dahi olsaydın silahın gidecekti sen dua et ki ben ihlal yapmışım senin silahın gitmiş silahını geri alma olasılığın var.

Kısa özet geçmek gerekirse karşı tarafla brawl rolü gerçekleştiriyoruz brawl rolünde yenilmelerine rağmen emotesiz, yerli yersiz saçma bir sebepten silah çekiyor ve bunu güvenli sayılacak bölgenin içerisinde yapıyor daha sonrasında silahı gidince de bana şikayet açıyor tüm hatalarına rağmen sana tekrar bir şikayet açmayacağım kardeşim yetkili de karara varabilir kendi hatamın farkındayım fakat hata tek taraflı değil bir o kadar da hatalı taraf şikayeti açan kişi.