Konu: Jacob_Harden  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.10.2024 00:50
O sıra crash yediğimden dolayı alamadım fakat bu arkadaş ile yanyanaydım fark eder mi? İlk kendiniz ateş ediyorsunuz. Saat/Tarih hepsi ss de açık ara gözüküyor zaten.

SS'de chatte ismim gözüküyor zaten.
Maalesef gözükmüyor. Kanıtın yoksa eğer sana sıkıldığına dair gelip kafana göre savaş açamazsın. Sivil gibi davranıp departmana şikayet edebilirsin.

Sana savaş açan kim kanka? Karakterim illegal PD ye şikayet et diyorsun hem haksızsın hem hala haksız olduğun konumda haklı çıkmaya çalışıyorsun üstte şikayette belirtiklerin ile eşleşen bir savunman yok?
https://hizliresim.com/c3rnu74 OK. Başka şikayetleri referans alman savunmana katkı yapmaz.

#11 - 06.10.2024 00:55
O sıra crash yediğimden dolayı alamadım fakat bu arkadaş ile yanyanaydım fark eder mi? İlk kendiniz ateş ediyorsunuz. Saat/Tarih hepsi ss de açık ara gözüküyor zaten.

SS'de chatte ismim gözüküyor zaten.
Maalesef gözükmüyor. Kanıtın yoksa eğer sana sıkıldığına dair gelip kafana göre savaş açamazsın. Sivil gibi davranıp departmana şikayet edebilirsin.

Sana savaş açan kim kanka? Karakterim illegal PD ye şikayet et diyorsun hem haksızsın hem hala haksız olduğun konumda haklı çıkmaya çalışıyorsun üstte şikayette belirtiklerin ile eşleşen bir savunman yok?
https://hizliresim.com/c3rnu74 OK. Başka şikayetleri referans alman savunmana katkı yapmaz.

Hala inatla haksız olduğun ap açık ortada olmasına rahmen açtığın şikayeti desteklemeyecek şeyler atıyorsun ve referans alman savunmaya katkı yapmaz diyorsun? Anladım güzel kardeşim.

Dememe gerek var mı bilmiyorum ama arkadaşın silah aktarım logları kontrol edilirse iyi olur sonuçta VCPD'ye q den atılan jailler hem caydırıcı hemde silahları silme olayı oluyor.

Sonuçlanabilir @Gerath  Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 06.10.2024 00:59 Harden »

#12 - 06.10.2024 11:47
@Harden Bir birliğe mensup değilsiniz ve sunucu kuralları gereği en az 1 hafta illegal bir birliğe mensup olmayıp silah kullanamazsınız. Kurallar açık ve net.

Jacob Harden karakteri Silah Kuralları İhlali kapsamında cezalandırılacak.