Konu: mea hyprest - dm  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2024 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mea leonard green @Hyprest kevin jordan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste yer almakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: marlon blanda isimli karakteri öldürüyolardı / ck ediyolardı köprü altında bense orada durup izliyodum, bir anda gelip bana ateş açtılar ve düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı alsınlar, hiçbir şekilde birşey yapmadım.

#1 - 05.10.2024 18:16
arkadaşlar hırsından nereye saldıracağını şaşırmış, benim karakterim sadece bisikletiyle öylece köprünün üstünde duruyo bu arkadaşlarda şahsıma ateş açıyo.

#2 - 05.10.2024 18:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mea leonard green @Hyprest kevin jordan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste yer almakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: marlon blanda isimli karakteri öldürüyolardı / ck ediyolardı köprü altında bense orada durup izliyodum, bir anda gelip bana ateş açtılar ve düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı alsınlar, hiçbir şekilde birşey yapmadım.

Senin de söylediğin gibi arkadaşlar Marlon Blanda'yı ck ediyor... Sende orda hiçbir şey olmamış gibi ben izliyorum diyorsun. Birinin sokak ortasında öldürüldüğü bir yerde nasılda izleyebiliyorsun? Realistik olalım biraz. Vurulman gayet normal. 

#3 - 05.10.2024 18:21
yönettiğim karakter illegal bir oluşuma üye, insider r15 ilk defa cinayet görmüş bir karakter değil. arkadaşlar vurmaya yer aradı ben yakın bile değildim sadece bakıyodum öylece, ulu orta sokak ortası gündüz vakti adam öldürüyosunuz realistik bakarsak benim izlemem görmem gayet normal, ayrıca arkadaşlar benim gitmeme fırsat bile tanımadı.

#4 - 05.10.2024 18:23
Alıntı
5. Deathmatching

Örnekler

#5 - 05.10.2024 18:24
yönettiğim karakter illegal bir oluşuma üye, insider r15 ilk defa cinayet görmüş bir karakter değil. arkadaşlar vurmaya yer aradı ben yakın bile değildim sadece bakıyodum öylece, ulu orta sokak ortası gündüz vakti adam öldürüyosunuz realistik bakarsak benim izlemem görmem gayet normal, ayrıca arkadaşlar benim gitmeme fırsat bile tanımadı.

İstersen seri katil bile olabilirsin. Birinin vurulduğu yerde onu izlemen başına gelecekleri kabul etmen anlamına gelir. Biz gündüz vakti adam öldürerek başımıza gelebilecekleri kabul ediyoruz demek ki. Eğer sende orda duruyorsan vurulmayı göze alacaksın. Orda tiyatro oynamıyor.

#6 - 05.10.2024 18:24
Alıntı
5. Deathmatching

Örnekler

Bahsettiğin gibi bu bir bölge saldırısı değil.  :-\

#7 - 05.10.2024 18:25
son iletimi atıyorum, dersen ki cinayeti gördün bizi kolluk güçlerine ötmemen için vurduk. zaten maskeliydiniz hepiniz, skinleriniz bile farklıydı. tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek, arkadaşlar boşu boşuna beni yaralıya düşürdü.

#8 - 05.10.2024 18:26

Şikayet ile alakam yok ama bulunduğun oluşum kapanalı bir hafta oldu neredeyse...

#9 - 05.10.2024 18:28

İstersen seri katil bile olabilirsin. Birinin vurulduğu yerde onu izlemen başına gelecekleri kabul etmen anlamına gelir. Biz gündüz vakti adam öldürerek başımıza gelebilecekleri kabul ediyoruz demek ki. Eğer sende orda duruyorsan vurulmayı göze alacaksın. Orda tiyatro oynamıyor.
son iletim gelecek dedim ama bunu cevaplamak zorundayım, ben sizin dibinizde değildim dostum. köprünün üstündeydim siz ise aşşağıdaydınız. benim gitmeme fırsat bile tanımadınız, chatloga bakılabilir git, bakma gibi birşey söyleyen uyaran yok.