Konu: Ortak Nezaket, DM.  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.10.2024 17:48
Bana bunları bu şikayetden söyleyebilecek bir insan değilsin, emin ol sen yok iken ben yıllardır bu sunucu içerisinde çete rollerini gerçekleştiren bir insanım.

Ortak nezakete dediğim gibi kusura bakma, bu anın siniriyle yazmış olduğum bir şey.

Bunu ben sorguladıktan sonra da zaten sana PM üzerinden bunu belirtiyorum, ama sen hiç bir şekilde tiklemeyip bu benim sorumluluğum altında değil diye bir rol gerçekleştiremezsin. O zaman her 2 level olan eleman gelip Idlewood'da ki evlerde silah bulunuyor diye gelip ihbar yapsın ondan sonra gel sen baskın yap. Sence bu sana mantıklı geliyor mu?

#11 - 05.10.2024 17:51
İhbarı değerlendiririz, idlewood gibi bölgeye tek ekip girilmez. Eğer bir yetkili veya operatör uygun görürse bölgeye girilir ve silahlara el konulur. Sürekli roleplay kapsamında yapılır bunlar, eğer arkadaş düşük level ya da illegal ise sokayet açarsın iade edilir. Durum bu, rol her zaman devam eder.

#12 - 05.10.2024 17:53
Dostum benim sen galiba uzun sürelerdir dedektif rolleri yaptın bana burada öğretiyorsun, dedektif olan karakterler IC olarak rolüne devam eder, ama bunu OOC' de kanıtlayabilecek şekilde rollerine devam eder. Burada bunu yaptı MİXİNG&META durumu yok, bu karakter bunları biliyordu, bunları söyledi gibimsi. Ben açıklayacak değilim bunları, lütfen daha fazla ileti atıp şikayeti karıştırma.

Karşı tarafdan ileti gelmeyeceği sürece ileti gelmeyecektir, gerekli savunmamı yaptım.

#13 - 06.10.2024 11:17
@Memoli Eğer ki bir oyuncu durup dururken evinize ihbar atıyorsa silah var diye (hiçbir rol dönmediği halde) sizin PM üzerinden PD ile diyalog kurmanız değil, bütün kanıtlarla şikayet oluşturup silah iadenizi beklemeniz gerekiyor.

Lakin gözüken şu ki hiçbir kanıt almamışsınız, sadece sözlü olarak ihlalleri yazıyorsunuz. Eğer kanıtlarınız varsa iade için forum ticket oluşturabilirsiniz.

Multiaccount gibi bir şüpheniz varsa bunu forum ileti veya PM yoluyla çözemezsiniz, forum ticket açmanız gerekiyor. (kanıtlarınızla)

Deatmatching ile ilgili bir durum söz konusu değil.

Brackston Bennet karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak. Her ne kadar sinirli olursanız olun hiçbir oyuncuya PM üzerinden bu şekilde konuşamazsınız.