Konu: ihlal zinciri [05.10.2024]  (Okunma sayısı 72 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2024 01:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adonis_Lock @Bakalava  Walter_Constantine @xismetBK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Adonis_Lock ayıldıktan hemen sonra yemek felan tüketiyor bayağı Non-rp
Walter_Constantine Çok uzaktan kapıyı kitliyor saçma olarak Non-rp
Adonis_Lock emote vermiyor.
Ayrıca Walter_Constantine bana onaylı hood olduklarını söylüyor karışamayacağını belirtiyor, buna bir ihlal başlığı bulamadım yetkiliye bırakıyorum.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hocam içeri girdim /nevar yaptım barmene sonra Walter direkmen döv şunu dedi hemen kapıyı kilitledi adonis daldı direkt sonrasında ben /crack çektim kaldırdı götürdü bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada hem Walter_Constantine'nin söylediği şey + Adonis_Lock'un ayıldıktan hemen sonra misilleme şekilde; çilek, pizza, su tüketmesinin ekran görüntüsü

Ek açıklamalar(varsa): Walter_Constantine onaylı hoodlarının olduğunu söylüyor yapamayacağımı falan söylüyorda onaylı hood yokki :D

#1 - 05.10.2024 02:06
Sana uzunca açıklama yapardım ama şikayetin komikliğinden dolayı gülmem geçmiyor, yani insanlar da neyin ne olduğunun farkında olacaktır. Bu yüzden şununla idare ediver;
1 Hood onaylıyız, tanıtımımızı kontrol etmelisin. Bölge verilmedi haritada gözükmüyor diye bu aksini iddia edemez.
2 Varsayalım ki Onaylı değiliz. Hood onaylı olmasak bile sayıca üstünüz, illegal birliğiz. birliğimiz 1 yıldır açık, kim olduğumuzu bilmiyor olsan bile bölgenin tehlikeli olduğunun farkında olarak rol yapmalısın.
3 1 defa değil, 10 defa suratımıza, her karaktere /fucku yaptın, dur dememize rağmen. Sonra rolde sana şaplak atmasını söyledim, canın gıdım kaldı ve Adonis durdu. Döndün ve Adonis'e saldırdın. O ana kadar karışmadık, Adonis'i düşürdün, bizde seni düşürdük. 2+2 4 eder bro.
4 Kapı meselesi, kapıya yakınım. Kapıyı otomatik kapı gibi düşünebilirsin, kaçıncı yüz yılda olduğumuzu biliyorsundur umarım. Uzaktan kontrol etmek, vs vs vs.
5 Aldığın chatlogların timestampı açık değil, yani olayı çarpıtmışsın. Adonis seninle rolü bittikten sonra bunu yapıyor, aktif bir dövüşte/rolde bunu zaten yapamaz.
6 bonus: Nasıl biri olduğunu diğerleri de görsün. Sadece karalama kampanyanı değil. Olaydan beş on dakika sonra direkt jail yedi arkadaş...

« Son Düzenleme: 05.10.2024 02:11 xismetBK »

#2 - 05.10.2024 02:26
Kanki bu trolling hatalı ben buna gerekli ticketi açtım zaten burdan vuramazsın beni rahatta kal   2+2 = 4 BRO PUAHAHAHYAHAH KANZİ KUZEN AYNEN KUZEN CANO AWDĞÜKAWDPĞAWMDÜAWD
« Son Düzenleme: 05.10.2024 02:36 Kılıç »

#3 - 05.10.2024 02:29
Sana uzunca açıklama yapardım ama şikayetin komikliğinden dolayı gülmem geçmiyor, yani insanlar da neyin ne olduğunun farkında olacaktır. Bu yüzden şununla idare ediver;
1 Hood onaylıyız, tanıtımımızı kontrol etmelisin. Bölge verilmedi haritada gözükmüyor diye bu aksini iddia edemez.
2 Varsayalım ki Onaylı değiliz. Hood onaylı olmasak bile sayıca üstünüz, illegal birliğiz. birliğimiz 1 yıldır açık, kim olduğumuzu bilmiyor olsan bile bölgenin tehlikeli olduğunun farkında olarak rol yapmalısın.
3 1 defa değil, 10 defa suratımıza, her karaktere /fucku yaptın, dur dememize rağmen. Sonra rolde sana şaplak atmasını söyledim, canın gıdım kaldı ve Adonis durdu. Döndün ve Adonis'e saldırdın. O ana kadar karışmadık, Adonis'i düşürdün, bizde seni düşürdük. 2+2 4 eder bro.
4 Kapı meselesi, kapıya yakınım. Kapıyı otomatik kapı gibi düşünebilirsin, kaçıncı yüz yılda olduğumuzu biliyorsundur umarım. Uzaktan kontrol etmek, vs vs vs.
5 Aldığın chatlogların timestampı açık değil, yani olayı çarpıtmışsın. Adonis seninle rolü bittikten sonra bunu yapıyor, aktif bir dövüşte/rolde bunu zaten yapamaz.
6 bonus: Nasıl biri olduğunu diğerleri de görsün. Sadece karalama kampanyanı değil. Olaydan beş on dakika sonra direkt jail yedi arkadaş...

2+2 = 4 ederde ben beş on dakika sonra mı yedim o jaili onu bile hesaplayamıyorsun kanki neyse kanka konuşmaya değmez Profilimdeki adama kurban ol sen okey?
  bu videoyu baştan sona izleyemeyecek kadar aciz birisin sen işte ;) tanımadığımı falan sanıyorsun seni
« Son Düzenleme: 05.10.2024 02:35 Kılıç »

#4 - 05.10.2024 04:32
Anlıyorum (XD ?), şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 05.10.2024 10:04
Savunma yeterli görüldü.

K&A