Konu: hatalı banlanma - trolling  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 03.10.2024 08:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bucky_Dale, Buckshot_Huckleberry @Mike_Clentin  @cherlynoselfcontrol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hudayfa @BYyaho @dişli bir rakip gösterin bana

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda ve sslerde yer almakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP - TROLLING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ben raphael russel tarafından sniper ile kafamdan tek yiyorum arkadaşlar gelip bir anda beni arabanın önüne alıp polis departmanın önüne götürüyor, polislere teslim ediyorlar. bende role uymuyorum, @Anomaly beni yetersiz rol bilgisinden yasaklıyor. Abel_Ludovici isimli karakterim şuanda yasaklı durumda, arkadaşların yaptığı bu saçma rolden dolayı desert eagle model silahıma el koyuldu. En önemlisi karakterim yasaklı durumda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
2:55'ten sonrası kısmında bütün ihlalleri belli olmakta, arkadaşların yaptığı youtube videosu, tüm herşey burada gözükmekte. videonun kaldırılması gibi bir duruma karşın videoyu yedekledim

Spoiler: GösterGizle

silahımın el koyulduğuna dair kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): keşke yargısız infaz yapılmasa, benim role uymamam yanlış bunu biliyorum ama asıl yetersiz rol bilgisi arkadaşların yaptığıdır. bu oyuncu şikayeti olarak ve unban talebi olarak incelenirse sevinirim. hiçbir zaman vcpd rolünde quit ya da herhangi bir rolde quit atmadım, bağlantı koparmadım ama bu durum beni çileden çıkardı. arkadaşların en ağır cezayı almasını ve karakterimin yasağının kaldırılmasını talep ediyorum.

#1 - 03.10.2024 08:21
burada raphael russel tarafından sniper ile vuruluyorum

bu da yasaklandığım ss

#2 - 03.10.2024 09:53
Şahitliğimi onaylıyorum. Buckshot Buckleberry ve Bucky Dale adlı arkadaşların sunucunun rol ortamını mahvettiğini düşünüyorum. Polis ekiplerine karşı Fear RP ihlali, gittikleri Ocean Bar gibi rol bölgelerinde 1 dakika bile geçmeden brawl rolüne başlayıp yaralıya düşüp kalkıp RK ihlali, GTA mekanikleriyle realistik olmayan araçla yaralı taşıma gibi roller gerçekleştiriyorlar. Kısacası youtube'a attıkları videodaki gizli ajan rolünü bir süredir devam ettiriyorlar. Yasaklanmaları en sağlıklısı gibi duruyor.

#3 - 03.10.2024 13:22
o iki akıllıyı denk düşürcem banlamayın hemen

#4 - 03.10.2024 18:11
Savunma gelecek... 🕵️
« Son Düzenleme: 03.10.2024 19:19 Mike_Clentin »

#5 - 03.10.2024 23:06
Savunma gelecek... 🕵️
şikayete attığın ileti bile troll, dedektif emojisi atmışsın birde dalga geçer gibi.

#6 - 04.10.2024 00:38
Şahıslar "Trolling" kapsamından cezalandırıldılar.

Hatalı bir ban olduğunu düşünüyorsanız ticket yoluyla unban talebi gönderebilirsiniz. Buradan bu konuya yardımcı olamıyoruz maalesef.

K&A