K Ö Ş E B Ö L Ü M Ü
oceanNews. "Sonsuz kaynaklı haber."

H A K K I M I Z D A
oceanNews, 2023 yılının Aralık ayında yayım, yayın ve halkla ilişkiler alanında Hizmet vermeye başlayan bir kuruluştur. oceanTV, oceanFM, oceanSPORTS, oceanMAG gibi alt kurumları da içinde barındıran oceanNews, özellikle reklam ve PR alanlarında büyük girişimler yaparak başta Florida olmak üzere tüm Amerika ve dünyada hizmet vermeyi amaçlayan bir kuruluştur. "Sonsuz kaynaklı haber." mottosu aynı zamanda vizyonu olan oceanNews, tamamiyle şeffaf ve araştırmacı ruhla haberler ve duyurumlar yapmaktadır.

BETA VERSİYON
Nikolaus Danyel tarafından paylaşıldı.
oceannews.com.us
| BALIKÇI TEZGAHLARI KURULDU
Chinatown, yerel ve uluslararası lezzetleri bir araya getiren yeni bir balıkçı tezgahına ev sahipliği yaptı. "Taze Deniz Lezzetleri" adı verdiğimiz bu tezgah, bölgedeki deniz ürünleri tutkunlarını cezbedecek.
Tezgah sahipleri, günlük olarak taze balık ve deniz ürünleri temin ettiklerini belirtiyor. Özellikle Japon usulü sashimi ve Çin mutfağına özgü deniz ürünleri sunacakları belirtiliyor. Müşteriler, taze balıkları seçerek hazırlatabilecekleri gibi, pişirilmiş seçenekleri de tercih edebilecekler.
Tezgahın açılışında yapılan etkinlikte, yerel şefler tarafından çeşitli deniz ürünleri tarifleri paylaşıldı ve tadım etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca, Çin kültürüne özgü balık hazırlama yöntemleri hakkında bilgilendirici atölyeler yapıldı.
Chinatown sakinleri ve ziyaretçiler, bu yeni açılışın bölgeye canlılık katacağını ve taze deniz ürünleri tüketme imkanı sunacağını düşünüyor. Tezgahın, önümüzdeki haftalarda daha fazla çeşit ve özel etkinliklerle tanınması bekleniyor.
Balıkçı tezgahı, taze ve sağlıklı beslenmek isteyenler için önemli bir alternatif sunuyor.

TADIM TESTLERİ İLE ARTI PUAN ALDI
Tezgahın açılışında yapılan etkinlikte, yerel şefler tarafından çeşitli deniz ürünleri tarifleri paylaşıldı ve tadım etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca, Çin kültürüne özgü balık hazırlama yöntemleri hakkında bilgilendirici atölyeler yapıldı. Ancak denilene göre, tezgahların arkasında kedilerin seslerinin geldiğini, ve bir kaç balık tüketen kişilerin "BUNLARDA BALIK TADI YOK" haykırışları da kulaklarımıza geliyor. Umarım şehirde kedi nüfusunda azalma olmaz.
Günün konusu #KEDİLERÖLMESİN

|