Konu: [29/09/24 - Yorell Blue, Broderick Kennedy, Kenny Elvis] GBI, Ortak nezaket+++  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 29.09.2024 15:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yorell_Blue @Blestfall , Broderick_Kennedy @Quante , Kenny_Elvis @Furkansal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Liberto_Sorrentino @MSRTs , Cesare_Castelli @Aleqro , Santo_Gaviria @aalkanburak

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/09/24 - 14:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ihlali, Ortak nezaket ve İllegal rol kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Üçü güvenli bölgede bulunan La Vita Italy 1895'e gelerek karakterime karşı sataşmada bulundular. Ardından saldırdılar.

Broderick_Kennedy herhangi bir oluşumda bulunmuyorken böyle bir illegal role dahil olabilmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Chatte moderatör chatin içerikleri bulunduğundan dolayı karalamalar mevcut, istek üzerine inceleyen yetkiliye orijinalleri paylaşılabilir.

Brawl başlangıcı -> https://i.imgur.com/zgGqq9x.png
/hasarlar -> https://i.imgur.com/VfyPt1g.png
Yorell_Blue'nun üslup bozması -> https://i.imgur.com/oLisqIM.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 29.09.2024 15:15 stonecoldeko »

#1 - 29.09.2024 15:21
Fotoğraflarda oynanma var, OOC kin üzerine şikayet açıyorsun bu 2 oldu be kanka. Az sakin ol, 500mb'lık oyun, aynısını bir kez daha yaptın sesimizi çıkarmadık. Ayrıca "oğlum" Dedim diye ortak nezaketten şikayet açamazsın, biraz şikayet sıkıştırıp aldığım cezayı arttırmaya çalışmışsın gibi geldi. Kolay gelsin, partile :sampanya:

#2 - 29.09.2024 15:29
@Blestfall @Quante @Furkansal 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 29.09.2024 15:30
Fotoğraflarda oynanma var, OOC kin üzerine şikayet açıyorsun bu 2 oldu be kanka. Az sakin ol, 500mb'lık oyun, aynısını bir kez daha yaptın sesimizi çıkarmadık. Ayrıca "oğlum" Dedim diye ortak nezaketten şikayet açamazsın, biraz şikayet sıkıştırıp aldığım cezayı arttırmaya çalışmışsın gibi geldi. Kolay gelsin, partile :sampanya:

Fotoğraflarda oynama olduğunu zaten belirtmişim. Support chat içeriği barındırdığından dolay karalandı. Yetkiliye de istek üzerine paylaşılabilir.

Ben seninle her role denk gelişimde böyle brawl vs atmak zorunda kalacaksam bir daha denk gelmeyelim lütfen.

Son olarak da "oğlum" kelimesini söylemek üzereyken karşını bir tanımanı isterim. Tanımadığın kişiye de oğlum diye seslenirken art niyetle söylememiş olsan da tanımadığın kişi öyle anlar.

#4 - 29.09.2024 15:37
Alanın güvenli olduğuna pek hakim değildim, arkadaşlarımdan biri düşene kadar müdahale etmedim kaydını izleyebilirsin. Biri düşüp diğeri düşük sağlık kalınca destek çıkmak zorunda kaldım. Sonrasında ortamda B bölüp "boşuna birbirimizi kırmayalım, bla bla v.s" diye lafa atladın. Bizde seni haklı bulup rolü uzatmadık ve gittik. Yorell karakteri ile daha sonradan konuştuğun PM'leri bilemem kendi açımdan bu kadar.

#5 - 29.09.2024 15:37

Fotoğraflarda oynama olduğunu zaten belirtmişim. Support chat içeriği barındırdığından dolay karalandı. Yetkiliye de istek üzerine paylaşılabilir.

Ben seninle her role denk gelişimde böyle brawl vs atmak zorunda kalacaksam bir daha denk gelmeyelim lütfen.

Son olarak da "oğlum" kelimesini söylemek üzereyken karşını bir tanımanı isterim. Tanımadığın kişiye de oğlum diye seslenirken art niyetle söylememiş olsan da tanımadığın kişi öyle anlar.
Ne alaka kanka ? :D Oğlum kelimesi aynı günümüzde normal bir arkadaş grubunda birbirlerine "Lan" Demesiyle aynı hitap içinde söyleniyor, normal bir konuşmada söylenmesi oldukça normal. Ayrıca evet, beni memurlara şikayet ettin ve karakterim seni bir tehdit olarak görüyor. Karakterini vurup oyundan soğutmak yerine brawl rolüne giriyorum. Seni her gördüğümde vuradabilirim ki haklıyım dostum, beni kaç kere memurlara şikayet ettin. Ben bu inceliği düşünüyorum da sen şikayet açarak bu inceliği düşünmüyorsun.
« Son Düzenleme: 29.09.2024 15:39 Blestfall »

#6 - 29.09.2024 15:42
Şahitliğimi onaylıyorum. Ayrıca birşey eklemek istiyorum, Johnny Marquand karakteri karşı tarafın bileğinden tutup gitmesi için uyardı, uyarılara rağmen dinlemediler vurdular.

#7 - 29.09.2024 15:44
Spoiler: GösterGizle

Ne alaka kanka ? :D Oğlum kelimesi aynı günümüzde normal bir arkadaş grubunda birbirlerine "Lan" Demesiyle aynı hitap içinde söyleniyor, normal bir konuşmada söylenmesi oldukça normal. Ayrıca evet, beni memurlara şikayet ettin ve karakterim seni bir tehdit olarak görüyor. Karakterini vurup oyundan soğutmak yerine brawl rolüne giriyorum. Seni her gördüğümde vuradabilirim ki haklıyım dostum, beni kaç kere memurlara şikayet ettin. Ben bu inceliği düşünüyorum da sen şikayet açarak bu inceliği düşünmüyorsun.

Oğlum kelimesini lan kelimesiyle bağdaştırırken lan kelimesinin bir argoya kaçtığını bilmemektesin.
Roller aleyhime bile sonuçlansa rolünü dört dörtlük ihlalsiz bir şekilde yapana her zaman eyvallahım vardır. Şu an forumda şikayet açmış bulunuyorsam bir sorun var demektir.

#8 - 29.09.2024 15:52
Spoiler: GösterGizle

Oğlum kelimesini lan kelimesiyle bağdaştırırken lan kelimesinin bir argoya kaçtığını bilmemektesin.
Roller aleyhime bile sonuçlansa rolünü dört dörtlük ihlalsiz bir şekilde yapana her zaman eyvallahım vardır. Şu an forumda şikayet açmış bulunuyorsam bir sorun var demektir.
Kafana göre kanka, ben sana sıkmayarak incelik yapıyorum fakat sen yapmıyorsun. İstediğin kadar şikayet açmak hakkındır, daha fazla savunma gelmeyecektir.

#9 - 30.09.2024 01:19
"Oğlum" kelimesinde bir problem gözükmedi, şahıslar "Güvenli Bölge İhlali"nden cezalandırılacaklar.

Ekran görüntüsünün orjinal halini özelden iletin. @stonecoldeko

K&A