Konu: Riley Zhong Silent aim Memory  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2024 04:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riley Zhong @Ogru Eldar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Elimde dc üzerinden ulaşan bir kanıt, kişinin o mesafeden attığı 3 hitide tutturmasına imkan yok. Kişi daha önce silent aim olmadan deagle kullandıysa Deagle'nin mermileri bu kadar stabil gitmez ve bu mesafeden bu kadar net hit atamaz. Bu yüzden kişi Silent aim kullanıyor, aradaki mesafeye bakılırsa kişi çok stabil şekilde ateş ediyor. Arkadaşlar sağolsun elime direkt olarak bu videoyu kanıt niteliğinde bıraktı, videoyu indirdim. Silerlerse bile düzenleyip ekleyeceğim, ne yazık ki Silent ile bile oynayamıyorsunuz :( Ve video'nun ortalarında 13. saniyede izlenirse Memory mevcut, kişi aim üzerine koymadan duvara doğru sıkarak karşı tarafa hit vuruyor. Arkadaşın arda güler olduğundan şüpheleniyorum, mermileri falso alıp gol oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/w5wwnt

Ek açıklamalar(varsa): Ne yazık, adına üzüldüm. Birde utanmadan şikayet açıyor böyleleri, ne yazık ki ne yazık.

#1 - 28.09.2024 04:18
incelensin. hile kullanmadığım için videoyu silme zahmetine felanda girmeyeceğim. böyle yarım oyun bilginizle yargılamaya devam edin

#2 - 28.09.2024 12:35
Alttaki şikayet referans olarak alınabilir "Deagle mermileri hiçbir halükarda bu şekilde stabil gidemez, bütün mermileriniz stabil gidiyor" yukarıdaki videoda da gözüktüğü gibi kaçan 1 hit yok :D Dg oynuyorsanız en iyisi olun yinede 3 mermiden birini dağa taşa sıkarsın, oyunun mekanizması böyledir. Yakın mesafede neyse, vurulabilir. Bu mesafeden tüm hitleri tutturmak mantık çerçevesinde değildir, yasaklansın.

Video'nun 13. saniyeleri 0.5 oranında izlendiğinde daha aim bile koymadığı sıralarda hit vurduğu bariz belli, aynı şekilde karakterinin kolunun biraz solunda aimi kalmasına rağmen attığı mermiler stabil şekilde arda güler misali falso alıyor. Yasaklansın bu brom, temizvice.
« Son Düzenleme: 28.09.2024 12:58 Tunga »

#3 - 28.09.2024 13:38
Senkronizasyon söz konusu, yetersiz kanıt.