Konu: Retarted, GBI agresif @Katya_Miro  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 24.09.2024 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Katya_Miro @Jewellery

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darius_Rivera  @sapoochie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.09.2024 22.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.9. Retarted
Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde bir aktif rol bölgesinde rol yapmaktaydık, bahsi konu kişinin yazdıklarının rol içinde karşı tarafı provake edecek söylemlerde bulunuyor, ortada agresif rol için hiçbir sebep yokken hakaret etmesi de GBI bölgesinde agresif tutuma giriyor. Ben agresif yapmasını bilmiyor muyum? ama orası GBI diye yapmıyorsak bir sebebi var değil mi? :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ipg0mv0

Ek açıklamalar(varsa): Normalde şikayet açmayacaktım, kişi ile özel ileti ile yoluyla uyardım fakat kişi haksız olduğu halde tekrar üstten konuştu, Pm üzerinden rahatsız etmeyin dedi, tamam buyrun pm üzerinden rahatsız etmiyorum, direk şikayet açtım. Daha mı iyi oldu ?

« Son Düzenleme: 24.09.2024 22:41 Bestheborges »

#1 - 24.09.2024 22:48
hacı rolün başı yok kıçı yok ss desen yetersiz, ayrıca sana ve ordakilere dediğime dair bir kanıtın 0, geliyon laf olsun torba dolsun diye rol yapıyon kız karakterlere yanaşıp 1 senedir. senin nasıl rol yaptığını cümle alem biliyor boş şikayet olmuş kanıtın yetersiz küfürü de belli kişilere edip gitti karakterim sen öyle her şeyi üstüne alınıp kendini dolu gösterme :)

#2 - 24.09.2024 22:50
ortada agresif rol yok demişsin biz oraya 2 medeni insan gibi rol yapmaya karakterlerimizi getirdik sosisli yerken 10 kişi çevreye gelip kavga etti boş beleş şikayet açmak için açma

#3 - 24.09.2024 22:52
hacı rolün başı yok kıçı yok ss desen yetersiz, ayrıca sana ve ordakilere dediğime dair bir kanıtın 0, geliyon laf olsun torba dolsun diye rol yapıyon kız karakterlere yanaşıp 1 senedir. senin nasıl rol yaptığını cümle alem biliyor boş şikayet olmuş kanıtın yetersiz küfürü de belli kişilere edip gitti karakterim sen öyle her şeyi üstüne alınıp kendini dolu gösterme :)

Savunmanız zaten başlı başına hatalı, birincisi orada kime söylediğim belli değil diyerek zaten retarted kapsamında rol yaptığınızı itiraf ettiniz. İkincisi benim rol anlayışım bu, kimisi beğenir kimisi beğenmez. Çok şükür 2 senedir rol yaparım, birlikte yönettik savaşlara da girdik, OOC sicilime gir bak bakalım belki sana bir takım konularda rehberlik eder.

Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#4 - 24.09.2024 22:52
çevrede kavga eden laf atışan insanlarda gbi oluyor o zaman senin boş bilgilerine göre :) asıl onlara açmadın da bizim karakterler rahatsız olup kalktı gitti giderken de katyanın lafına "ooc" mi bozuldun

#5 - 24.09.2024 22:56
"retarted kapsamında rol yaptığınızı itiraf ettiniz." bunu diyonda ic olarak "salaksınız" diyince o ortamda sana demişmiyim bak bakıyım kanıt çekmişsin dediğim gibi katyanın chatlogda adı var resmi yok ayrıca sen öyle her şeyi kendi üstüne alınma o ooc sicilede pek bakma bizimde en son sicilimiz 2.5 yıl önceydi her şey ona bakmaz

#6 - 25.09.2024 19:26
Şahıs "Retarted Roleplay" ihlalinden cezalandırılacak.

K&A