Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani
ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok. 
Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.
Frame falan dostum yok öyle seyler dağ bugu dağ dağ
anlarsın ya
neyse ya dağ bugu diye Frame açsın değil mi herkes oh mis neyse kafana gore takıl çok da kasmamak gerek 500mblik oyun oynuyoz
Dostum neden böyle bişey yapma gereği duyayım? Orada zaten üstünlük bizde, god açmana rağmen. Üslubunu koru, saygısızlık etme. 500 mb'lik oyunun hatalarının az mı olacağını düşünüyorsun? Üstelik attığım video şikayet videosu, şikayet etmek için açtığım kayıtta 3. parti yazılımı neden kullanayım? (Varsayım.) Ki GTA dosyamın içinde herhangi bir 3. parti yazılım bulundurmuyorum. God'dan şikayet yiyince, nereye saldıracağını şaşırmışsın.