Konu: idlewood üyesi hile  (Okunma sayısı 615 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.09.2024 22:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Allen @Dwex07
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliportal
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda yer almakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere framerate vigilante + olarak gamespeed veya bpl mevcut, video üzerinde hiçbir oynama yoktur arkadaşların kendi şikayetinden aldım videoyu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşım kendini zeki sanma videoyu yedekledim

#1 - 21.09.2024 22:29
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 22.09.2024 00:25
Arkadaşın söylediği hiç bir dosyayı, Gta dosyamın içinde kullanmıyorum. Attığım hitler gayet normal. Herhangi bir hız olayı söz konusu değil, cross açılıp kapanıyor, ayrıca açtığın forumda "Kendini zeki sanma" gibi kelimeler kullanman yanlış. Kimseyi burada ezikleyemezsin, ortak nezaket kurallarına uyulursa, çok müteşikkir kalırım.

#3 - 22.09.2024 00:26
Ayrıca forumu açan arkadaş rolde bile değildi, bu nefretinizin sebebini hala anlamış değilim.

#4 - 22.09.2024 01:37
Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani  O:-) ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok.  :garip:

#5 - 22.09.2024 04:58
ıdelwod uyesi hile (sanirim)

#6 - 22.09.2024 11:23
god acmıs vid al  >:( >:(

#7 - 22.09.2024 12:23
Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani  O:-) ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok.  :garip:
  Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.

#8 - 22.09.2024 12:31
Ayrıca forumu açan arkadaş rolde bile değildi, bu nefretinizin sebebini hala anlamış değilim.

ne alakası var, arkadaşım meşguldu ben açtım şikayeti. üçüncü parti yazılım söz konusu bu bir oyuncu şikayeti değil hileci/bugger bildirimi

#9 - 22.09.2024 12:33
ıdelwod uyesi hile (sanirim)
şikayetle alakası olmayan kişiler yanıt atmasın, forum kural ihlali kapsamında cezalandırılmasını istiyorum