Konu: 140 hp+g1  (Okunma sayısı 263 defa)

#0 - 21.09.2024 03:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliportal Timothy Williams
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss/video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS ve videoda herşey bariz ortada, arkadaşın kendi attığı SS'te 140 HP mevcut, ve ayrıyeten bizim tarafımızdaki videoda god kullandığı ortada. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): kullanma gerek yok
« Son Düzenleme: 25.09.2024 06:12 Galara »

#1 - 21.09.2024 16:30
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164059.0
Bu şikayeti alıntılarsak;
@Sullivan da dediği gibi, 160hp bar üstünlük sağlayan bir cleo değil. God'a gelecek olursak;
o alanda o an motorum önümde, motordan kaynaklı optimizasyon hatası oluşmuş. Hit yemedim yani. Mermim az olunca kaçmaya başladım, sonra da düştüm zaten.
düştükten sonra kaçırıyorlar R8'im zaten bir sorun oluşturmuyor; https://hizliresim.com/5qmbnaq
God kullanıp insanların oyun zevkini bozacak bir oyuncu değilim, bilen bilir. 160HP bar cleosunu kullanma sebebim de şu;
aktif bir çatışmada can sayısına bakmaktansa orantılama can barına bakıyorum. Az mı? Çok mu? Göz az çok seçiyor zaten. Ayrıyetten videoya bakacak olursak tekrardan;
Motor olmasa yediğim hitlerle düşlerdim zaten. 3 hit alacak canım var, 124 -42 3X her türlü düşerdim zaten.
@Galara neden bu kadar heyecanlandı onu anlayamadım.

#2 - 21.09.2024 16:54
bana şikayet açmış reddedilince kendi de kullanmaya başlamış haha, aliportla god açmış banlansın

#3 - 21.09.2024 16:59
bana şikayet açmış reddedilince kendi de kullanmaya başlamış haha, aliportla god açmış banlansın
yok la god olsa savunma yazmaya utanırım

#4 - 21.09.2024 17:05
160 hp bar üstünlük sağlayan bir cleo değil mi? O zaman herkes kullansın uyuşturucu içmesine dayanıklılık çalışmasına gerek kalmasın, kendi kafana göre kural yaratma her türlü üstünlük sağlıyor, ben uyuşturucu içip canımı 156 yapıyorum, sen tek tuşla bunu yapıyorsun.

Motordan kaynaklı hata falan demişsin kanıtın yok, bizim videomuzda motor falan gözükmüyor arkadaşımın attığı tüm hitleri yiyorsun. Aynı zamanda bende sana tüm mermilerimi boşaltıyorum, god kullandığın bariz ortada. 160 HP kullanıyorsun god kullanmama ihtimalinde yok.

Şikayeti @ByRevenge 'in incelemesini talep ediyorum, eğer mümkünse.
 İyi günler diliyorum.

#5 - 21.09.2024 18:07
160 hp bar üstünlük sağlayan bir cleo değil mi? O zaman herkes kullansın uyuşturucu içmesine dayanıklılık çalışmasına gerek kalmasın, kendi kafana göre kural yaratma her türlü üstünlük sağlıyor, ben uyuşturucu içip canımı 156 yapıyorum, sen tek tuşla bunu yapıyorsun.

Motordan kaynaklı hata falan demişsin kanıtın yok, bizim videomuzda motor falan gözükmüyor arkadaşımın attığı tüm hitleri yiyorsun. Aynı zamanda bende sana tüm mermilerimi boşaltıyorum, god kullandığın bariz ortada. 160 HP kullanıyorsun god kullanmama ihtimalinde yok.

Şikayeti @ByRevenge 'in incelemesini talep ediyorum, eğer mümkünse.
 İyi günler diliyorum.
160hpbar.cs farklı god.cs farklı, kullandığım 160hpbar.cs doğrudur. Alanda optimizasyon hatası yaşanıyor ve evet bununla ilgili bir fix getirilmeli.
Karar yönetimin, iyi günler.

#6 - 21.09.2024 21:37
tm video ss at önümde motor var falan diyordun bu mu savunma, optimizasyon hatası diye herkes god kullansın oh mis

#7 - 21.09.2024 22:34
tm video ss at önümde motor var falan diyordun bu mu savunma, optimizasyon hatası diye herkes god kullansın oh mis
ne anlatıyorsun kanka çeksene elini omzumdan? recorderım kayıt almamış, kanıdım bu kadar.
Karar yönetimin dedik zaten yanlış görülen bir şey olursa silinir zaten karakterim neden bu kadar kinlendin pek anlamış değilim ben :garip:

#8 - 22.09.2024 05:07
ne diyon knk omuz falan rol yapmıyoz forumdasın hemen yükselme
 savunma yapılmış şikayeti toxic iletiler gönderilmemesi için kilitliyorum

#9 - 26.09.2024 17:00
160hp cleosu doğrudan yasaklı bir cleo, hile kullanımından karakter yasaklanacak. Savunma yetersiz.