Konu: Bardhan_Dervishi İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2024 01:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bardhan_Dervishi @protein Maske_33978

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat

3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba sste görüldüğü üzere bir polis baskını yaşandı ve karakterim kendini kurtarmak için kilisye girdi o esnada bu arkadaşda içerideymiş, beni zaten düşürmüştü ben içeri girer girmez toplamta 3 defa beni yaralı durumuna düşürdü ve hiçbir şekilde emotede kullanmadı. Neden bunu yaptı anlamadım benim silahım bile yok arkadaş bildiğiniz benim rol yapmamı engelledi ve ardından polisler içeri baskın attı hiçbir şey yapamadım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Chatlog'a bakıldığında kişinin beni 3 kere düşürdüğü görülmektedir ve hiçbir şekilde bunu yaparken emote kullanmamıştır, rol hakkımı kasıtlı olarak elimden almıştır.

#1 - 19.09.2024 00:12
Kanıt yetersiz, bu durumu tekrar yaşamanız halinde /hasarlar komutunu kullanmaya özen gösterin. Şikayetinizde daha yardımcı olacaktır.