Konu: Julia Davis - emotsuz işlem, retarted rp  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2024 23:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Belizard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
emotsuz işlem, retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterimle oyuna girdim, aracımı çıkartıp girecektim ki bu arkadaşlara rastladım, peşime takılıp kornaya bastı karşılık verdim, mal mısınız dediğimde birden araçtan inip emotsuz şekilde pompalısını çekti ondan sonra aracına binip gitti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): #temizvice

#1 - 14.09.2024 23:42
arkadaşın youtube videolarına denk geldim, sanırım troll yapmaya giriyor oyuna

#2 - 15.09.2024 00:52
@Belizard 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 15.09.2024 10:17
Troll yaptığım bir durum yok açıcaksı vcpd'den kaçarken kayıt tutuyorum, videomu tamamem izleyebilirsin anormal bir şey yok sadece kaçarken kayıt alıyorum ki gayet normal birşey.

#4 - 15.09.2024 10:31
İlk videonun öncesi var şahıs bize küfürler ettiği için takip ediyoruz zaten elimde silah vardı inip doğrulttum o kadar başkada bir şey yok savunmam bu kadar iyi günler.

#5 - 15.09.2024 12:04
İlk videonun öncesi var şahıs bize küfürler ettiği için takip ediyoruz zaten elimde silah vardı inip doğrulttum o kadar başkada bir şey yok savunmam bu kadar iyi günler.
videoyu izlersen oyuna yeni giriş yaptığımı görebilirsin, yönetimi kandırmaya çalışma  :-\

#6 - 15.09.2024 18:01
Videonun öncesi olduğuna dair bir kanıt iletin.

#7 - 15.09.2024 23:51
Videonun öncesi olduğuna dair bir kanıt iletin.
@Gerath

arkadaşın yönetimi kandırmaya çalışmaktan da ceza almasını istiyorum

#8 - 16.09.2024 00:35
Şahıs cezalandırılacak.

K&A