Konu: DM - Kane Wilkerson  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2024 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Wissas  Kane_Wilkerson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jerome_Hodges  Kieron_Lewis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + Gereksiz agresif roleplay.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Orada duruyordum ve bir anda bunlar geldi, yanlarında duruyordum birşey demedim küfür felan etmedim. Onaylı hoodları gibi bana laf edip küfür ettiler. Bende orada durdum ve bir anda bana ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/pkplhq6
https://hizliresim.com/rzak2qp
https://hizliresim.com/slwb9ov

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 14.09.2024 17:38
Az sonra savunma gelicek

#2 - 14.09.2024 17:51

Öncelikle şöyle bir videoyu atıyım, tamamen rahatça yönetimin karar vermesi adına. Bir birliğin iki R20'si orada bulunuyor, soygun rolü yapmaya gittik ve rol-ss çıkartıp tanıtıma paylaşım yapacaktık. Yanımızda durup bizimle dalga geçer gibi kahkaha atması ve "aynen" gibi kelimelerle kışkırttığı gayet ortada. Karşında sokakta normal olarak görebileceğin birisi yok, bu şekil dalga geçer gibi tavır kullanırsa bunun olması gayet normal. 49 seviye adamım neredeyse hepsini illegal rol yaparak geçirdim, karşımdaki adamı az çok tanıyorum artık. Bizimle dalga geçebileceğini sandı sanırım, bunun mümkün olamayacağını ona göstermek için ateş açtım. Amacım dm yerine rolümü yapıp rol ss çıkarmaktı, benim ceza kayıtlarıma bakarsanız, öyle biri olmadığım ortada zaten. Boş şikayet olduğunu düşünüyorum.

#3 - 14.09.2024 17:58
Boş şikayet mi? Kanka anlamadığın şey var senin R20 olduğunu bilemem ben rol yapacağım adamların forumuna bakmıyorum. Buna biz DM diyoruz işte. Rol yapacaksan bana pmdende söyleyebilirdin. Bu kadar basit yanii. Kurtulmaya çalışıyorsun ama.

#4 - 14.09.2024 18:00
Arkadaşların videoda göründüğü üzere bile neden sıktığını anlamıyor :D Sözlü uyarabilirsin direkt silah çekip sıkıyorsun. Gun RP sunucusu değil burası.

#5 - 14.09.2024 18:02
Gerçek hayattada böylemi yapıyorsun kanka? İki konuştuğun adamı vuruyorsan şikayetim geçersiz sayılsın. :)

#6 - 14.09.2024 18:04
Arkadaşların videoda göründüğü üzere bile neden sıktığını anlamıyor :D Sözlü uyarabilirsin direkt silah çekip sıkıyorsun. Gun RP sunucusu değil burası.

Sen rol yapacağın kişiyle aynı zamanda pmden de mi konuşuyorsun? Kurtulmaya çalışmakla alakası yok, ben R20 olmasam bile biz soygun rolündeyiz ve seninde oraya gelip bizimle dalga geçer gibi rol yapman, o kadar uyarıya rağmen gitmemen senin dm diye adlandırdığın ama bizim gun-rp dediğimiz şeyle karşı karşıya kalırsın. Seni iki kere uyardığımız videoda da gözüküyor, sonrasında gitmediğinden dolayı ateş açtım ve düştün.

#7 - 14.09.2024 18:05
Onaylı Hood'mu burası dostum? Ben legalim ve legallerle böylemi rol gerçekleştiriyorsunuz?

#8 - 14.09.2024 18:06
Ben gerçek hayatta çete üyesi değilim dostum ben kimseyi vurmuyorum. Fazla ileti neden attığını anlayamadım, hepsini tek iletide yazsan daha iyi değil mi?

#9 - 14.09.2024 18:07

Sen rol yapacağın kişiyle aynı zamanda pmden de mi konuşuyorsun? Kurtulmaya çalışmakla alakası yok, ben R20 olmasam bile biz soygun rolündeyiz ve seninde oraya gelip bizimle dalga geçer gibi rol yapman, o kadar uyarıya rağmen gitmemen senin dm diye adlandırdığın ama bizim gun-rp dediğimiz şeyle karşı karşıya kalırsın. Seni iki kere uyardığımız videoda da gözüküyor, sonrasında gitmediğinden dolayı ateş açtım ve düştün.
Uyarıyor diyorsunda kanka anlamadığım şey işte sizin Hood'unuz mu oradan sizden başka kimse geçemez mi yanii? gun-rp karşı taraftada silah olunca yapılır. Sivilim ve hiçbirşeyim yok bir münakaşaya girdiğimiz için silah sıkıyorsun ve üste çıkmaya çalışıyorsun. Sonuçlanabilir.