Konu: [12/09/24 Ronald_Po] Aşağılayıcı roller, İzinsiz geçici hasar  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2024 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald_Po @numero uno

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yun_Seo @UtkuMuNey Vincenzo_Clemenza @YuSuF4406

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/09/24 20:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aşağılayıcı roller, izinsiz geçici hasar vermek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl gerçekleştirdik, düşürdükten sonra yerdeyken "futbol tekmesi geçirir, top gibi vurur" gibi emotelar, ardından ise geçici hasar vermiş gibi karakterimin burnunu kırdığını düşünerekten rol gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Cezalandırılsın.

#1 - 12.09.2024 20:42
geçici hasar izni almayı nerde gördün tam olarak?

aşağılayıcı roller kısmına gelirsek, futbolcu tekmesini açıklamaya çalışırken topa vurur gibi vurur anlamında yazmak istemiştim. farklı yazmışım. aşağılayıcı bir rol yapmadım ama, sadece başlattığın kavgada sana hasar verdim, dövdüm ve geçip gittim. o kadar.

#2 - 12.09.2024 21:18
geçici hasar izni almayı nerde gördün tam olarak?

aşağılayıcı roller kısmına gelirsek, futbolcu tekmesini açıklamaya çalışırken topa vurur gibi vurur anlamında yazmak istemiştim. farklı yazmışım. aşağılayıcı bir rol yapmadım ama, sadece başlattığın kavgada sana hasar verdim, dövdüm ve geçip gittim. o kadar.

Burun yamuluyorsa kırılmış anlamına gelmez mi? Hiç mi özel hayatında bir şey deneyimlemedin?

#3 - 12.09.2024 21:43
Şahitliği onaylıyorum, ekran görüntüsünde de gözüktüğü gübü geçici hasar için herhangi bir izin alınmadan kaçıp gitti.

#4 - 12.09.2024 22:07
Aşağılayıcı rol abartılmamış, geçici hasar izni diye bir kural politikalarımızda bulunmuyor.

Burnunuza yediğiniz tekmenin devamını kendiniz -burnu kırılmadı, çatladı- gibi yönetebilirsiniz, bu hasarın -ne kadar olduğu, neye sebep açtığı- uygula(n)an tarafın yönetiminde.

Ronald Po karakterini bu seferlik uyarıyorum, bundan sonra ki rollerinizi daha da mantık -çerçevesinde- yönetmenizi ve -/me- emotelerini daha detaylı kullanmanızı tavsiye ediyorum.