Konu: Toplu kural ihlali  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2024 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ztalan volov @Dukkha John Donnelly @Hasmımyaşamaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nubilis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta, Fear rp, Retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pelayo Montalvo karakteri John Donnelly karakteriyle atışıp aralarında savaş çıkıyor. Pelayo karakteri bana konum atıp gelmemi istiyor geldiğimde silah ile Pelayo'yu düşürmüştü. İnip onu vurduktan sonra gelip küfür olarak karşılık veriyor karakterimde onun ellerini ve ayaklarını bağlayıp üstünü arıyor ve üstünü aradığımda telefonunun ve telsizinin olmadığı emotunu atıyor. Bir iki dakika sonra arkadaşı Ztalan Volov karakteri gelip bizi vuruyor kimsenin uğramadığı yerde adamın telefonu bile yok ama arkadaşı gelip bizi vuruyor ne tesadüf.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 09.09.2024 22:43 Relaxsal »

#1 - 09.09.2024 22:50
Şahitliğimi onaylıyorum ve ayrıca eklemekte istiyorum...

John'nun yaralı olmasına rağmen ayağa kalkıp bana sıktığına dair SS:

#2 - 10.09.2024 02:58
@Dukkha @Hasmımyaşamaz

Savunmanızı 24 saat içerisinde iletin.

#3 - 10.09.2024 16:23
Şahitliğimi onaylıyorum ve ayrıca eklemekte istiyorum...

John'nun yaralı olmasına rağmen ayağa kalkıp bana sıktığına dair SS:
SS' de de görüldüğü gibi hiç bir çözülme rolü yapılmadı kişinin elleri ayakları bağlı kişinin silahını alıp kendi belime takıyorum yerden kalkıp karşılık veriyor.

#4 - 11.09.2024 02:43
Sonuçlanabilir.

#5 - 11.09.2024 04:18
Şikayet incelendi.

John Donnelly -elleri ayakları bağlı olduğu taktirde- aradan birkaç dakika geçmesiyle hiçbir rol yapılmadan ayağa kalkıp saldırdığı için ve -/do kanalından üzerinde bir telefon, telsiz olmadığını belirtmesine rağmen- tarafımıza da Metagaming ile ilgili savunma iletilmediği sebebi ile oyuncu(ların) bu ihlali gerçekleştirdiği kanaatine varılmıştır.

Powergaming, Yaralı Kural İhlali, Metagaming kapsamında cezalandırılacak.

Ztalan Volov Metagaming kapsamında cezalandırılacak.

Casilda Mendoza rol içerisinde John Donnelly karakterinin ellerini bağlıyor lakin -ipi nerden çıkardığı- gibi detaylar belirtilmiyor. Bu tarz rollerde detayları es geçmemeye özen gösterin.