Sonradan gelen savunmalara yönelik ileti atıyorum;
"Sharmine karakterini korkutmaktı fakat kendisi silah doğrultulmasına rağmen yan odaya kaçtığı için ateş edildi."
Sharmaine karakterinin siz kafasına silah doğrultuyorken kaçtığına dair kanıtlarınızı sunabilirsiniz. Dediğim gibi, içeride bizden başka birileri de vardı. Sizlerin chati onlara da düştü. Konuşmaları duydular, ihbar verdiler. Onlar ihbar attığı sıra siz etrafı koloçan etmek için başımdan ayrıldınız, Sharmaine de anı fırsat bildi ve diğerlerinin yanına kaçtı.
"Şirketiniz güvenli bölgede değil, aynı zamanda il-legal bir birliğe r20 olarak agresif tutum ve kışkırtıcı konuştuğunuzdan baskın yediniz ve gerekçe olarak karşılık aldınız."
Bu bağlamda ben de kendi birliğimin R20 rakında oluyorum, hangi role dayanarak Sharmaine karakterine bel altı küfürlerle geliyorsunuz? Orada Sharmaine karakterine küfür edebileceğiniz geçmiş bir rolün ekran görüntülerini sunabilir misiniz? Sunamazsınız. Karakterlerin bir geçmiş rolü bile yok. Bu arada IFM gerekli cevabı söyler. Yapılan şirket baskın rolü.
"Telefonunu alıp, kırdığım hâlde telefonunu açıp şirkettekilere haber göndermesi. Chati okursanız dediğimi anlıyacaksınız."
Orada kırma rolü yapıldığı için telefonu açtım, kapadım. Log kontrolü yapılabilir, birisine sms atmışlığı yok. Ki kullanacak olsaydım telsiz kullanırdım.