Konu: Boris Petrov, Yuri Petrov  (Okunma sayısı 260 defa)

#0 - 16.11.2019 02:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris Petrov @cetecibatu / Yuri Petrov @Cass
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Robert Larkin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Cuma, 15 Kasım 2019 23:20 ve 23:35 aralığı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin IC olarak haberleşebileceği hiçbir yol yokken arkadaşı birden caddenin kenarından beliriyor (Vice Roleplay - VCPD Pursuit adlı videonun 0:55'inci saniyesine bakacak olursanız göreceksiniz.) ve onun Freeway'ine geçiş sağlayarak kaçmaya devam ediyorlar. Burada sesli bir kanal ya da PM kullanıldığını düşünüyorum, kontrol edilmesini rica ediyorum. İkinci olarak Yuri Petrov ikinci attığım videoda ortak nezaket kuralını çiğneyerek kışkırtıcı bir hatalı mesaj gönderiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Teşekkürler.

#1 - 16.11.2019 12:14
Bunda bir durum yok ki ortada yaptığım bir şey yok IC olarak kuzenimi gördüm tek şansım ona binmekti düştüm zaten o da afalladı alamdı ilk başta düştüm sonra geri bindim farkında iseniz yapıştırıp gitti peşinden koştum MG lik bir durum yok.

#2 - 16.11.2019 15:44
Ayrıca rolde Yuri de vardı rolün başından beri takip ediyordu.

#4 - 16.11.2019 17:46
Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Karar yetkililerin.

#5 - 16.11.2019 23:38
Kusura bakmayın efendim, sizin düşünceleriniz gerçeği etkileyemez. Gerçek şudur ki, rolün başından beri ben vardım. Kaç kere aracına götürdüm Boris'i. Aracı son aldığı yer, buralara yakın bir yerdi. Bende bırakıp işimi görmek için az ilerleyip telefonuma döndüm. Kulaklıktan siren sesleri geldi. Hemen telefonu bırakıp bindim. Ne bir sohbetteydik, ne bir konuşma kanalı. Ciddiyim, olay bunun üzerine yaşandı. Eğer yazdığıma kanıt isteyecekseniz instagram giriş logu diye bir şey varsa atabilirim, benlik sorun yok. Vicdanım rahat, dediklerimin arkasındayım.

#6 - 16.11.2019 23:44
2.videoyu yeni fark ettim. Size bunu yakıştıramadım, nıç nıç nıç. Yaptığınız açık aramaktır, videoda dell çektiğim kısmı silip koymanız çok normal bir şey değil. Amacınız açık aramaksa, kendi departmanınızda bulunan üyelerden başlayıp önünüzü açabilirsiniz, bu benden size tavsiye olsun.

#7 - 17.11.2019 00:34
Düşüncelerimin kararı etkileyeceği hakkında bir şey demedim. Gönderdiğiniz mesaj hata içerikli olsa bile kişiye hakaret içeriyor. Birisine hakaret edip o mesajı hatalı kılmanız durumu değiştirmiyor.

#8 - 17.11.2019 22:49
Baştaki testi nasıl çözdüğünüzü düşünüyordum, son karar adminlerde. İyi akşamlar.

#9 - 17.11.2019 22:54
Tesadüf ya da değil. Bunu gösteren net kanıtlar maalesef şikayette yer almıyor. Ceza verilmeyecek.

- İkili şikayet mesajlarınızda iletişimi doğru kullanın. Tartışma içerikli mesajlara platformda izin vermiyoruz.