Konu: Takashi_Akira | Refuse RP, RK Kural ihlali.  (Okunma sayısı 148 defa)

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 06.09.2024 04:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Takashi_Akira @Streetgangs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @berker16 Jamar_Gray | @hellix Archie_Fletcher | @Thedor_Paddington Brandon_Foster |

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü gibi Jonas_Lance ile beraber arkadaşı RK'ya düşürüyoruz. Ardından kalktığı yerden geliyor ve hiçbir şey olmamış gibi koşarak ilerliyor. Sonrasında onun yanına koşarak gittiğimizde kaçmaya başlıyor. Market içerisine girdiğinde de bağlantı koparıyor, (orada da RK'ya düşürüyoruz) sonrasında ise yine videoda görüldüğü gibi RK'dan kalkıyor ve tekrar sokağa gelerek saçma bir emote atıyor, ardından aracı alıp kaçmaya çalışıyor. Sonrasında kaçarken sıkıyorum ve yerde hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ekleyeceğim bir şey yok, arkadaşın yaptığı ihlal açık bir şekilde ortada. İyi forumlar.  :o

#1 - 06.09.2024 04:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.09.2024 12:26
Sahitligimi onaylıyorum

#3 - 06.09.2024 13:02
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu ve bunun gibi düşük oyuncu profiline sahip kişiler yüzünden, sunucudaki rol zevki bir hayli aşağı inmekte. Bu ve bunun gibilere daha fazla prim vermeden gerekli cezalar verilmeli.  :vays: :nays:

#4 - 06.09.2024 14:19
Şahitliğimi onaylıyorum, yönetim ekibinin gereğini yapmasını arz ediyorum.

#5 - 06.09.2024 16:20
Merhabalar, savunma yapmak adına yazıyorum; Birinci olarak baglantımı isteyerek koparmadım warp ile giriş saglıyorum ve arkada discorda gelen mesaja bakarken VPN kapandığı için bağlantım kesiliyor. Sizdende kaçmak yerine girdigimde yanınıza geri gelip aracı alıyorumuş gibi yapıyorum sonrasında ise sizi görüp korktugum için shifte fazla abanmadan kaçmaya çalışıyorum ardından Zaten siz çekip vuruyorsunuz burada bilerek bu davranışı yapıyorumki rol devamı olsun bağlantım koptu diye rolsel şikayet açılmasın intikamınızı alın diye yoksa igs den kaçsam kaçardım.

#6 - 06.09.2024 20:31
Merhabalar, savunma yapmak adına yazıyorum; Birinci olarak baglantımı isteyerek koparmadım warp ile giriş saglıyorum ve arkada discorda gelen mesaja bakarken VPN kapandığı için bağlantım kesiliyor. Sizdende kaçmak yerine girdigimde yanınıza geri gelip aracı alıyorumuş gibi yapıyorum sonrasında ise sizi görüp korktugum için shifte fazla abanmadan kaçmaya çalışıyorum ardından Zaten siz çekip vuruyorsunuz burada bilerek bu davranışı yapıyorumki rol devamı olsun bağlantım koptu diye rolsel şikayet açılmasın intikamınızı alın diye yoksa igs den kaçsam kaçardım.

O kadar "Dur", "Hey" gibi yazılara tepki vermeyip, "Shift'e fazla abanmayarak" role uyum sağlama gibi bir şey söz konusu değil. Veyahut önümüzdeki aracı almaya çalışmakta role uyum sağlamaya girmez. Gerekli savunma yapıldığına göre, şikayet sonuçlanabilir. Herkese iyi forumlar.

#7 - 07.09.2024 13:57
Takashi Akira adlı karakter Yaralı Kural ihlali ve Fear RP kapsamında cezalandırılacak.