Konu: tunga - silent  (Okunma sayısı 348 defa)

#0 - 04.09.2024 01:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Newman @Tunga
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: silent, uzi ile bu kadar mesafeden bu kadar ıskasız vurması imkansız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

arkadaş birliğinin r18i:

#1 - 04.09.2024 01:34
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163951.0

Aynı birliğin r20'si ise şöyle bir hile kullanıyor  :)

#2 - 04.09.2024 01:45
Mermilerim gayet etrafa dağılıyor, sonuçlanabilir.

#3 - 04.09.2024 01:46
tamam sonuçlanabilir  :D

#4 - 04.09.2024 03:08

sol üste bakmanız yeterli, iyi forumlar. dm sunucularında eğlenebilirsin tunga kardeşim.  :)
« Son Düzenleme: 04.09.2024 03:11 turkishgoldenhero »

#5 - 04.09.2024 07:35
Şikayete improved eklenebilir, arkadaş kendi videosunda improved kullanıyor. videoyu yedekledim.

&t=3s

#6 - 04.09.2024 09:55
Spoiler: GösterGizle
Şikayete improved eklenebilir, arkadaş kendi videosunda improved kullanıyor. videoyu yedekledim.

&t=3s

[/quote
]

Teşekkürler gözümden kaçmış

#7 - 04.09.2024 11:39

&t=3s

PUHAHAHAH ne improved'ı oğlum o video kırpılmış olduğu için öyle duruyor KPOASFÖALÖŞ arabadaki adam afk oyuna dönmesini bekliyoruz
öyle bir improved kurmuşum ki afk adamı oyuna sokup birde arabasını geri yolluyorum vay be :D Kaliteliymiş valla

Akşam savunma gerçekleşir :D
« Son Düzenleme: 04.09.2024 11:53 Tunga »

#8 - 04.09.2024 12:51

&t=3s

PUHAHAHAH ne improved'ı oğlum o video kırpılmış olduğu için öyle duruyor KPOASFÖALÖŞ arabadaki adam afk oyuna dönmesini bekliyoruz
öyle bir improved kurmuşum ki afk adamı oyuna sokup birde arabasını geri yolluyorum vay be :D Kaliteliymiş valla

Zerre bilgin yok, videoda improved kullandığın açıkça belli bu kadar salağa yatmayın. Şikayeti açan arkadaşların muhtemelen bilgisi vardır, daha fazla sizinle ilgilenmeyeceğim. kuyruk acın varsa forum profilimde bulunan dc adresim üzerinden bana ulaşabilirsin

#9 - 04.09.2024 13:24

&t=3s

Zerre bilgin yok, videoda improved kullandığın açıkça belli bu kadar salağa yatmayın. Şikayeti açan arkadaşların muhtemelen bilgisi vardır, daha fazla sizinle ilgilenmeyeceğim. kuyruk acın varsa forum profilimde bulunan dc adresim üzerinden bana ulaşabilirsin

Puhahah kanka allah için videonun hangi kısmında tam olarak silahı yeniden elime alıyorum? Videonun her anında silah aimi doğrultulu şekilde devam ediyor zaten, aimi bıraktıp improved ile geri aldığım tek saniye bile yok çünkü aimi bıraktıktan sonra tamamen bitiyor ve diğer videoya geçiyor :D Muhtemelen tam 1. adamı vurduktan sonra 2.ye sıktığımız kısımı diyorsun, bu da çok net şekilde açıklanabilir bir durum. Video izlenirse ilk adamı vururken arabadaki adam alttabda ve afk. Ardından videonun ona döndüğü kısımda adam alttabda değil çünkü bariz şekilde video kesilmiş, hızlı bir geçiş olduğu içinde size improved gibi geliyor. Birde bana bilgin olmadığı belli diyorsun, göz var nizam var bende de sende pek yok gibi videoyu düzgün izleyemeyecek durumdasın :D içip içip girmeyin şu foruma kardeşim

Birde tehdit ediyor :D Ne yapacan kanki yuca abinle discorddan anama mı söversiniz :(((( Yuca abinle sese çekip bass fulleyip panel falan mı çıkartırsınız kanki? yabmain:(
« Son Düzenleme: 04.09.2024 13:27 Tunga »