Konu: Marcus_Hemsworth | God Kullanımı  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 03.09.2024 18:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus_Hemsworth @Banlandın
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Forzabey
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydında gözükmektedir. Bugün, gün içerisinde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaşım @berker16 'ın açtığı şikayettede sebepsiz yere attığı dm görülmektedir. Onun ardından ss'lerini aldım ve tekrardan oyuna girmesini bekledim. Oyuna giriş sağladığımda ise kişinin sokakta olduğunu gördüm, sonrasında emote attım ve kişiye sıkmaya başladım. GOD kullandığı için başta düşmedi, o sırada video kayıtlarını almadım. Sonrasında kovalamanın sonunda Q atıp tekrar giriyor. O sırada da çatıda denk geliyorum, otelde sıkıştırdığımızda ise içerde mücadele ederken GOD kullandığını bariz bir şekilde belli ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sanırım onu bulamayacağımı ve banlanmayacağını düşünerekten NC atmış, hesabına baktığınızda da fark edebilirsiniz, log'lar kontrol edilirse sevinirim. Ek bir açıklama yok, bu kadar. Sunucudan yasaklanırsa seviniriz.

Mea

*
#1 - 03.09.2024 18:48
@ByRevenge Kişiye bizim şikayetlerimiz dışında başkalarıda şikayet açmış. Sunucuya huzursuzluk verdiği bariz bir şekilde belli. Sonuç hızlandırılabilirse seviniriz. Zaten savunma yapmayacak.

#2 - 03.09.2024 19:01
Şahitliğimi onaylıyorum. Videoda da arkadaşın god kullandığı bariz bir şekilde ortada. Karakterinin yasaklanmasını istiyoruz.

Mea

*
#3 - 03.09.2024 19:54
Şikayete ekleme yapacağım;

Arkadaşa sıktığımda canı azalıyor, sonrasında arka tarafta kaçarken canının tekrar yükseldiğini görebilmektesiniz.

NC atmış bir şekilde rolüme karışmaya gelmişti, isimden o olduğunu anladım ve sorgusuz şekilde direkt ateş açtım. Yine GOD olduğunu anlıyoruz zaten.

#4 - 03.09.2024 23:06
Yasakladık.