Konu: ukeme woodart godmode  (Okunma sayısı 364 defa)

#0 - 02.09.2024 21:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eno  ukeme woodart
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kaç hit attığım gözüküyor zaten. açıklamaya gerek yok galiba. hepsi bir dakika içinde
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 02.09.2024 21:45 Gravano »

#1 - 02.09.2024 21:43
çıkı çıkı gelin ugur takı Tato

Eno

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#2 - 02.09.2024 23:01
Merhaba iyi forumlar herkese benim partnerliğim var bu demek oluyor ki sunucuyu destekleyen bir oyuncuyum internetim çok kötü ilettim gerekli kişilerede fotoğrafı yani şöyle özetliyim sunuxuyu destekleyen ve desteklemeye devam edecek birisi neden hile kullansın çok garip arkadaş oysaki her yeri esp ile görüyor tek başına hood basıp slient köklüyor herkesi düşürüyor keşke bilgisayarım kötü olmasaydı video çekebilseydim ama yapacak bir şey yok iyi forumlar.

Eno

*
#3 - 02.09.2024 23:03
Birde şikayet haricinde neden saçma sapan şeyler yazılıyor foruma anlam veremiyorum. Bu karşısındaki oyuncuyu hafife almaktır küçümsemektir terbiyesizliktir.

#4 - 02.09.2024 23:33
Merhaba iyi forumlar herkese benim partnerliğim var bu demek oluyor ki sunucuyu destekleyen bir oyuncuyum internetim çok kötü ilettim gerekli kişilerede fotoğrafı yani şöyle özetliyim sunuxuyu destekleyen ve desteklemeye devam edecek birisi neden hile kullansın çok garip arkadaş oysaki her yeri esp ile görüyor tek başına hood basıp slient köklüyor herkesi düşürüyor keşke bilgisayarım kötü olmasaydı video çekebilseydim ama yapacak bir şey yok iyi forumlar.
LKQMWEMFKLQWEMLKQWFELWQMKEFQWKMLEFQWKLMEFQWLMKEFWQMKLEQWFMLKEWKM

#5 - 02.09.2024 23:49
Sunucuyu destekleyen birisinin neden gözü birden kararirda hile acar veya ihlal yapar? :garip:

Eno

*
#6 - 02.09.2024 23:51
Şikayetle alakası olmayanlar açıklama hakkına sahip değiller, hiçbirinizi tanımam etmem  ;).

#7 - 02.09.2024 23:53
Şikayetle alakası olmayanlar açıklama hakkına sahip değiller, hiçbirinizi tanımam etmem  ;).
:-\

Eno

*
#8 - 03.09.2024 00:26
Birde yazmayı unuttum kusura bakmayın hayırlı geceler bunu incelicek admine yazıyorum, ekstazi çekerek savaşa katıldım sonra oyuncu bana sıktığında canım çok azaldı ve tekrar uyuşturucu çektim canım 160 a çıktı ve tekrar savaşa katıldım. İyi geceler iyi formlar.

#9 - 03.09.2024 00:35
Birde yazmayı unuttum kusura bakmayın hayırlı geceler bunu incelicek admine yazıyorum, ekstazi çekerek savaşa katıldım sonra oyuncu bana sıktığında canım çok azaldı ve tekrar uyuşturucu çektim canım 160 a çıktı ve tekrar savaşa katıldım. İyi geceler iyi formlar.

Kendi ağzıyla söyledi, Antidrug'da kullanıyor arkadaş o kadar kısa sürede başı dönmeden nasıl tekrar çatışmaya girip mermilerine hakim olabiliyor ki anlamadım.
« Son Düzenleme: 03.09.2024 00:38 moskitros »