Konu: [02.09.2024 - Daronte Blackwell]  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2024 17:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daronte Blackwell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gabriel Macedo - Gabriel Diaz - Megan Snow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.09.2024 / 16.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP, GBİ

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak

Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm hastaneler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yaralı durumunda, korkusuzca davranıp küfür ediyor. Ölüm tehtidleri savunuyor, bunu onaylı hood bölgesi ve Güvenli Bölge içerisinde yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/2n7jcyz

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.09.2024 18:16
@Marihuana 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 02.09.2024 18:21
Adamlar bir anda bana saldırıyor bir level bir karakterleyim. Motorumla geldim ve ilk car jack attı zero isimli birisi. Daha sonrasında beni dövmeye başladılar. Birde beni suçsuz yere suçlayıp polis çağırdılar. Birde yetkilileri do dan emote atıyor kişi yaralı motor süremez. Canımda azdı zaten gereksiz bir rol sergilediler.

#3 - 02.09.2024 18:26
Yanii ne bileyim onaylı hood eyvallah ama onaylı hoodda hastane çalışanları brawl'mı dönüdürüyor :D anlamadım o yanii.

#4 - 02.09.2024 18:29
Ben oraya geldim motorumla zero denen arkadaş car jack attı wg felanda yazmadı bana onada eyvallah tamam sonra onlara yanlışlıkla yumruk attım bir kere üç dört kere vurmadım yanii hemen beni baydılar, meganda zaten onlara kızdı burada ben haklıyım bence yinede yönetimin kararı ama... ben haksız olsaydım Megan onlara son uyarı diye şey geçmezdi, birde pmden yazışıyorsunuz.

#5 - 02.09.2024 18:29
Kendi diyor brawlın sebebi olması lazım diye, yoksa nonrpden ceza alırlar diye ama. yönetime bırakıyorum. Savunmam bu kadar. Sonuçlanabilir.

#6 - 03.09.2024 20:13
Merhaba, Daronte Blackwell karakterini bu seferlik uyarıyoruz. Aynı durum tekrarında bu şikayet göze alınarak işlem uygulanacaktır.

K&A