Açıklama:
Öncelikle merhaba, parça parça anlatacağım Connor Washington arkadaşımın adına da yapacağım bu savunmayı,
@Red Army Prime 'ın hırsına yenik düşüp zaten bu tarz şikayetleri açacağından emindik. Her şeyi kayıt altına aldık. Örneklerini yine kendisiyle yaşadığımız için tecrübeliyiz. Düştüğü zaman /q atıp, "Arkadaşlara ss vermek istemedim attım, admin insiyatifinde" diyen bir insan neticede. Her neyse savunmaya geçelim açıklamam bu kadardı.
Savunma:
Alıntıladığı Deatmatching kural ihlali çok ironik, çünkü kendisi bu kural ihlalinde bulunuyor zaten, kanıtlarını atacağım şikayetimi de açacağım.
" Hastanem önünde bir süre kısa bir süre afk kaldım" Yalan söylüyorsun videoda açık bir şekilde görünüyor, 00.51'de sıkıyoruz hemen sonra /hasarlar yazıp ss almışsın. Hala admin kandırmaya, manipüle etmeye çalışıyorsun. "Paulie Pazzanos" karakteriyle rollüyorsun, birde chatlog dan rol yaptığınız anlaşılmasın diye kırpmışsın. Yalan söylüyorsun. Kanıtlarını düzgün bir şekilde at.
"Hastane önünde kim varsa ateş açılmış." Bir başka yalan daha, hastane önünde afk gözükmemesine rağmen Ukeme karakterine sıkmadık. Piazza ile beraber olduğunu biliyorduk ama sıkmadık, sadece Piazza ve o an rol yaptığı Paulie karakterine sıktık. Birde afk adamı şahit olarak göstermiş cidden çok komik.
Legal bir ortam olduğunu savunmuş
@Red Army Prime biraz kendisiyle çelişmiş anlaşılan, iddia etmiyorum direk söylüyorum Cesar Gutierrez karakterini üzerimize ooc yollardan saldırı açtırıyor, Birlik içerisinde Hotline yapmıştık akşam saatlerinde esp ile mermicide yerimizi buluyor ve ateş açtırıyor, aynı zamanda arkadaşa hileci/Bugger adı altında şikayetimizi de yaptık. Tabi saldırı esnasında David Piazza olay yerinde araçla etrafımızda daire çiziyor ve hemen kendi hastanesinden Ambulans çağırıp hastaneye getiriyor bizi.
Olay sırasında Rufuse RP niteliğinde hiç bir ihlalimiz olmadı. Piazza'nın illegal bir ortama legallerin girmemesi gereken bir yere kendi gücünü kullanarak Ambulans sokuyor. Üstüne üzerimizde silahlar bulunduğu için polislerin gelmesini sağlıyor.
Gerçekten gülünç bir durum OOC kin İC de nasıl belli edilir sorusunun cevabı niteliğinde.
"Alıntıladığı Deatmatching kural ihlali çok ironik, çünkü kendisi bu kural ihlalinde bulunuyor zaten" Savunmamın başında bunu derken ne kast ettiğimi açıklayayım hemen.
David Piazza karakteri sunucu bakıma alınmadan günler önce, hiç bir şey ortada yokken Cesar Gutierrez karakteriyle üzerime ateş açtırdı, bu adam sivil ve birliği kapanmış bir oyuncu. Piazza'nın Onaylı hooduna saklanıyor ve bu adamın peşine düştüğümüzde adamı Piazza hoodunda buluyoruz zaten. Bulmak hiç zor olmamıştı. Piazza karakteri azmettirdiğini biliyorduk. Bizimle savaşa girmek istiyor ısrarla, hali hazırda bir kaç gün önce bitmiş bir savaş olmasına rağmen yapıyordu bunu. Biz kale almasak bile bizi forcelamaya devam etti. yani Deatmatching kuralı kapsamında ihlalde bulundu. "- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek" Dediğim gibi ironik olmuş bi tık.
Piazza'nın afk olmadığına ve Ukeme'nin afk olduğuna dair kanır:
Piazza'nın Cesar ile bize saldırdığına ve forceladığına dair:
https://r.resimlink.com/duy39_-wtD.pngPiazza Pd'nin dahi girmesi yasak olan bölgeye kendi hastanesinden ambulans çağırıyor ve beni kaçırma rolüne giriyor:
https://r.resimlink.com/h4bD3cB2ZsL.pngSon açıklama: Deathmatching adı altına ihlal yapmadığımız açık bir şekilde ortada, aynısını senin için söyleyemeyeceğim Cevat Bey.
Sonuçlanabilir...