Konu: Johnny Marquand  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2024 22:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Johnny Marquand @ekosection

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
"- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak"

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2:07'de polis arabasıyla sert bir şekilde çarpışıyor ve kaza rolü yapmadan devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/1oionw

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.09.2024 22:52
Şikayetin bir kinden açıldığının kanaatindeyim ki arkadaşımız bu rolden sonra hem silahını kaptırıyor, hem IC jail yiyor, hem de açtığım şikayet üstüne Deatmatching'den jail yiyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163863.0
Yetmedi o rol esnasında kasten çarpmasam da polise, karşı taraf da herhangi bir şekilde rol yapmamışken en sonunda kendisine arabayla çarpmışım. Benden beklediği rolü kendisi yapmamış:D Yani anlayacağınız, bu şikayetten ötürü cezalandırılmasını düşündüğünüz benim dışımda birileri varsa kaza yapmış olduğum bir kendisi, bir de Alica Young karakteri bulunmakta. Tek hedef ben olmamalıyım.
Bir daha da bana ait olan görüntümü izinsiz kullanmamanı rica ederim dostum.
« Son Düzenleme: 02.09.2024 11:03 ekosection »

#2 - 03.09.2024 21:44
@Dizzy Ama Ya 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 03.09.2024 21:59
@stonecoldeko  24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 03.09.2024 22:00
Merhaba burada evet kişi bize çarptıktan sonra, bir süre bekledik kişi rol yapmayıp devam edince arkasından gittik. Sonrasında John Santini'nin kullandığı siyah araç'a  ihtar verdik kaçış sağlayınca doğal olarak kovaladık sonrası IC olarak aktı zaten. Kişi role girmeyip devam edince doğal olarak biz de ettik.  Şikayet edilen/eden/şahit yazılmadığım halde durum bundan ibaret.
« Son Düzenleme: 03.09.2024 22:11 Dizzy Ama Ya »

#5 - 03.09.2024 22:10
Ek Olarak: John Santini( @sledgehammer ) 'de gri Buffalo ile çarpıştıktan sonra hatta aracın etkisiz kalmasını sağladıktan sonra. PG yaparak ekiplerin ihtarlarına uymayarak kaçıyor.

#6 - 03.09.2024 22:12
Son yazdığın şeyle alakalı kanıt atmanı bekliyorum. Bana çarpmasıyla size çarpması bir değil, size tüm gücüyle çarpıyor. Bize o kadar şiddetli çarpmıyor, arada fark var kaza rolü yapması gereken buffalo ve PD aracı.

#7 - 03.09.2024 22:20
Polis Aracının önünde demirlikler(Pulshbar) olduğundan. Önden çarptığı için bizim fazla hasar almamamız doğal ve direkt haraket etmedik bekledik role girmedi ve arkasından geldik size ihtar verdik siz de siyah araç ile kaçmaya başlayınca doğal olarak sizi kovaladık. Ancak Buffola hakkında bir şey diyemem onun savunmasına bırakıyorum.

#8 - 03.09.2024 22:22

Ben burada iddia ettiğin gibi demirlik falan göremiyorum.

#9 - 03.09.2024 22:26

Ben burada iddia ettiğin gibi demirlik falan göremiyorum.

Dostum sistemsel koymamış olabilirler, pulsbar var rolü yapılır. Amerika polis araçlarında pulshbar vardır araştırmanı tasviye ederim. Her neyse son yazışımdı. İyi roller.