Konu: [01/09/24 John Santini] Deathmatching  (Okunma sayısı 111 defa)

#0 - 01.09.2024 21:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Santini @sledgehammer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elena Santini @PitON

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/09/2024 - 21:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: John Santini'nin eşi olan Elena Santini karakteri, işletmekte olduğum ProLaps GYM'de bana yardımcı olmaktaydı haftalardır. Bu hafta ise attığım reklam sonucu Elena karakteri, yeni numarasından bana ulaşıp "Bugün biraz işim var." demişti. Öncesinde herhangi bir mesaj vs. atmamıştım.

Çok geçmeden John Santini karakteri beni arıyor ve karımdan uzak dur tarzında tehditvari konuşmaktaydı, ben de suratına kapatmıştım. Ve yine çok geçmeden dükkanın önüne gelip aynı şekilde yüz yüze konuşmaktaydı. Soru anlamında Elena karakterine göz kırpmışken işi daha da yanlış anlayıp şeriatçı kafasında karısını kıskanırmış gibi rol yaptığından dolayı kendisine laf atınca bu sefer ateş açmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle rollerle Afganistan'a benzemediğimiz için Atatürk'e sonsuz teşekkürler:D

#1 - 01.09.2024 22:12
Yaptığım rolün getirisi olarak göz kırpma hareketini John Santini karakteri yanlış anlayarak sana ateş açıyor, telefonu suratına kapatman ve John Santini'nin eşi rolünü üstlenen karaktere göz kırpman vurulman için yeterli bir sebeptir. İtalyan-Amerikan mafyalarında bu tarz yan bakma, göz kırpma mevzuları saygısızlık olarak kabul edilip ağır şekilde cezalandırılır. Rolümü buna uygun yaptım.

#2 - 01.09.2024 22:17
Yaptığım rolün getirisi olarak göz kırpma hareketini John Santini karakteri yanlış anlayarak sana ateş açıyor, telefonu suratına kapatman ve John Santini'nin eşi rolünü üstlenen karaktere göz kırpman vurulman için yeterli bir sebeptir. İtalyan-Amerikan mafyalarında bu tarz yan bakma, göz kırpma mevzuları saygısızlık olarak kabul edilip ağır şekilde cezalandırılır. Rolümü buna uygun yaptım.

Böyle bir rolün esnasında sarkıntılık peşinde olsaydım benim yaptığım rol saçma olurdu, soru anlamında göz kırptığımı şikayetin açıklamasında belirtmişim.

#3 - 01.09.2024 22:18
Takdir edersin ki bunu anlayamam rolümü de verdiğin emoteye göre yaptım. Savunmam bu kadar, ileti atmam gerekirse cevap verip savunmaya devam ederim.

#4 - 01.09.2024 22:23
Deatchmatching kuralı da bu sebeple bulunur. Basit bir kıskançlık, ortada hiç bir tehdit bulunmazken bu kadar basit bir olayda silahla çekip vurmanız yanlış bir davranış. Silahınızı üstünlük kurmak amacıyla gösterebilirsiniz ama göz kırptı diye birini öldürmek(yeltenmek) kurallar dahilinde ihlaldir. John Santini, Deathmatching kural ihlalinden cezalandırılacak.